Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ο πνευματικός τους γνώρισε την κόρη τους

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ο πνευματικός τους γνώρισε την κόρη τους

Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε το ζευγάρι στο Instagram

agg-vamv
O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επισκέφθηκαν την Κρήτη για να συναντήσουν τον πνευματικό τους, Δημήτριο Λουπασάκη, μέσω του οποίου γνωρίστηκε αρχικά το ζευγάρι.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του βρέθηκαν στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά με την κόρη τους, προκειμένου να τη δει από κοντά ο πνευματικός τους.

Σε βίντεο που ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram ο πνευματικός φαίνεται να γνωρίζει την κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούσης και μοιράζεται, μεταξύ άλλων, μερικά τρυφέρα λόγια στην κάμερα: «Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του».

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Στην λεζάντα της ανάρτησης η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασακη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Να έχουμε όλοι την ευχή του!».

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικά βίντεο από τα 7,5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν: 4 νεκροί και 50 τραυματίες - Τουλάχιστον 26 τα κτήρια που έγειραν ή κατέρρευσαν

Θρίαμβος των Μπλε, ανατροπή στην κάλπη του Survivor - Δείτε βίντεο

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο από τα τελευταία λεπτά πριν το έγκλημα - Το καρτέρι του δολοφόνου έξω από το σπίτι της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης