Δημήτρης Κόκοτας: Πάει καλά, δήλωσε η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: Πάει καλά, δήλωσε η σύζυγός του

Η κόρη μας δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό, τόνισε για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής

kokota3
Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου, για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, την προηγούμενη ημέρα.

Η Κατερίνα Κόκοτα είπε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι: «Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Δεν ήμουν μπροστά. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα».

Δείτε το βίντεο
Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα μιλάει για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής

Αναφερόμενη στην κόρη τους, η Κατερίνα Κόκοτα τόνισε ότι το παιδί δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό για το τι συνέβη στον πατέρα του και αυτές τις ώρες, την προσέχει η γιαγιά της.

«Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί εκατό τοις εκατό. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα.

Η στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε αδιαθεσία
Ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες για το μουσικό σόου «J2US» όταν υπέστη το καρδιακό επεισόδιο. Ο στιλίστας του σόου, Κώστας Ζήσης, περιέγραψε στο «Happy Day» λεπτό προς λεπτό, τι συνέβη από τη στιγμή που ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Ο στιλίστας είπε στην εκπομπή, ότι ο Δημήτρης Κόκκοτας έφτασε στις πρόβες ευδιάθετος, ντύθηκε και πήγε στο stage. Λίγο αργότερα, επέστρεψε στο καμαρίνι με έντονες ενοχλήσεις, κάτι που επικοινώνησε στον Κώστα Ζήση και κάλεσαν βοήθεια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d060pjr6hv4x)

Τι είπε ο Κώστας Ζήσης
«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν έτσι ευδιάθετος. Κάναμε αστεία ντύθηκε και πήγε μέσα στο stage να κάνει την πρόβα του. Λίγο πριν βγει στο stage ήρθε πάλι στο καμαρίνι και μου είπε ότι δεν αισθάνεται καλά. Άρχισε να γδύνεται να ιδρώνει και να έχει τάσεις λιποθυμίας. Εκείνη τη στιγμή κάλεσα αμέσως το 166 επιτόπου, για να έρθει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι με σύνδεσαν με τον γιατρό με έβαλαν σε ανοιχτή ακρόαση και μίλησε κατευθείαν το Δημήτρη. Τον ρώτησε πώς νιώθει πώς είναι. Του απαντούσε ο Δημήτρης εκείνη τη στιγμή και η γιατρός τον ρώταγε πως νιώθει πού αισθάνεται πόνο, που του έχει μουδιάσει το χέρι, αν έχει τάση για εμετό, αν έχει πόνο στην καρδιά, αυτό. Ο γιατρός είπε ότι "στέλνω αμέσως τον διασώστη με μηχανή για να έρθει αμέσως και όντως ήρθε μέσα στα επόμενα 20 λεπτά και μετά από 10 - 15 λεπτά ήρθε και τον ασθενοφόρο που τον παρέλαβε. Είχε τις αισθήσεις του ναι, περνούσε δύσκολα εκείνη τη στιγμή αλλά για τις αισθήσεις του δεν τις είχε χάσει. Ήταν ψύχραιμος, πονούσε, μίλησε με ανοιχτή ακρόαση με τον γιατρό αυτό, έγιναν όλα πολύ γρήγορα».
Dimitris_Kokotas
Κλείσιμο


Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης του.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και ανατάχθηκε. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση. Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον ασθενή, είπε χαρακτηριστικά πηγή του νοσοκομείου στο protothema.gr, τονίζοντας την πολύ επιβαρυμένη εικόνα του.



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών - Αισθητός και στην Αττική

Αεροπλάνο της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο με 180 επιβάτες πέρασε ξυστά από drone με ταχύτητα 400 χλμ./ώρα

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας - Μητσοτάκης κατά πάντων από το βήμα της Βουλής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης