Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να συμμετέχει στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» αλλά τελικά αρνήθηκε η ίδια την πρόταση.
Το μοντέλο έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Hello και ανέφερε, ότι ο ρόλος της Βίκυς που τελικά ανέλαβε η Κατερίνα Λέχου, είχε γραφτεί για την ίδια. Σχετικά με αυτό, η Βίκυ Κουλιανού είπε: «Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα "όχι"».
Για το bullying που έχει υποστεί επειδή μεταπήδησε στον χώρο της υποκριτικής, η Βίκυ Κουλιανού ανέφερε:
«Εγώ δεν θυμάμαι να υπήρχε άλλος άνθρωπος που να έχει φάει τόσο μπούλινγκ, επειδή μεταπήδησε στην υποκριτική. Επειδή ήμουν η πρώτη που το έκανα. Θυμάμαι τον Βασίλη Διαμαντόπουλο να μου λέει: "Είσαι πάρα πολύ καλή. Η αγαπημένη μου μαθήτρια. Αλλά γερό στομάχι έχεις;". Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Διαμαντόπουλο. Κάναμε πολλή παρέα. Έξω από τη σχολή παίζαμε σκάκι και μιλούσαμε ατελείωτες ώρες. Μου έλεγε: "Σ’ αυτή τη χώρα οι καλοί δυσκολεύονται". Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Έχω κάνει πολύ ωραίες δουλειές. Απλώς κάποιες θα μπορούσαν να έχουν μια πιο φαντασμαγορική συνέχεια».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους