50 Cent για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον Diddy: Θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

50 Cent για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον Diddy: Θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «Diddy Do it?» και θα εστιάζει στις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στον ράπερ για trafficking και κακοποίηση γυναικών

50cent
O 50 Cent υποστηρίζει πως το ντοκιμαντέρ του σχετικά με τον αντίπαλό του, Diddy θα σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ο 48χρονος ράπερ ανακοίνωσε το νέο του πρότζεκτ με μία ανάρτησή του στο Twitter, εξηγώντας πως ετοιμάζει μια ταινία σχετικά με τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στον Diddy το τελευταίο διάστημα, για trafficking.

Στην ανάρτησή του, ο 50 Cent δημοσίευσε το εξώφυλλο του ντοκιμαντέρ, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Αυτό θα σπάσει τα ρεκόρ όταν κυκλοφορήσει».

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «Diddy Do it?». Το πρότζεκτ έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής του 50 Cent «Curtis Jackson & G-Unit Film and TV». Η εταιρεία ήταν επίσης πίσω από το podcast «Surviving El Chapo: The Twins Who Brought Down A Drug Lord», το οποίο αφηγείται την ιστορία των διδύμων από το Σικάγο που έγιναν οι μεγαλύτεροι έμποροι ναρκωτικών της Αμερικής και στη συνέχεια κάρφωσαν τον Μεξικανό βασιλιά.

Ανάμεσα στις πολλές μακροχρόνιες διαμάχες του 50 Cent, η ακανθώδης σχέση του με τον Diddy ξεχωρίζει για τη διάρκειά της. Ο 50 Cent έχει καταγγείλει τον Diddy για την ενίσχυση της δικής του καριέρας χρησιμοποιώντας το όνομα του εκλιπόντος συνεργάτη του Biggie Smalls, έχει εκφράσει αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα του Diddy και έχει υπονοήσει ακόμη και ότι ο ράπερ ξέρει ποιος πυροβόλησε τον Biggie αλλά φοβάται να πάρει εκδίκηση.

Τέσσερις αγωγές για σεξουαλική επίθεση έχουν υποβληθεί εναντίον του Diddy, συμπεριλαμβανομένης και μιας ανήλικης και ακολούθησαν μετά τη διευθέτηση της πρώτης αγωγής με συμφωνία μεταξύ του ράπερ και της πρώην φίλη του Κασάντρα Βεντούρα, μια τραγουδίστρια R&B γνωστή ως Κάσι με την οποία έβγαινε από το 2005 έως το 2018.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ενώ δεν είναι σαφές εάν η έρευνα σχετίζεται με κάποιον από αυτούς τους κατηγόρους.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Francis Scott Key Bridge: Φόβοι για το παγκόσμιο εμπόριο από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Τι λένε αναλυτές

Κομισιόν: Πρόταση για δημιουργία κοινού ευρωπαϊκού πτυχίου σε πανεπιστήμια της ΕΕ

Κολωνός: «Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο σε επιστολή της η 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης