Μπέλα Χαντίντ: Οργή με το μοντέλο που πατάει πάνω σε άλογο για φωτογράφηση - Το βασανίζεις, της γράφουν

Μπέλα Χαντίντ: Οργή με το μοντέλο που πατάει πάνω σε άλογο για φωτογράφηση - Το βασανίζεις, της γράφουν

Έξαλλοι οι φαν του supermodel που έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της στα άλογα

bella-hadid
«Κύμα» αρνητικών σχολίων συνγκέντρωσε η Μπέλα Χαντίντ, με αφορμή μια φωτογράφηση που έκανε για λογαριασμό περιοδικού μόδας.

Το supermodel πατάει πάνω σε ένα άλογο προκειμένου να βγει η φωτογραφία που κοσμεί το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue. Από τις πρώτες ώρες που κυκλοφόρησαν όμως τα στιγμιότυπα με τη Χαντίντ να πατάει στη ράχη του αλόγου, θαυμαστές τη και μη- τη στοχοποίησαν για υποκρισία, επειδή είναι γνωστό ότι η ίδια ιππεύει συχνά άλογα, αλλά και βασανισμό του συγκεκριμένου ζώου.



Με ένα μακρύ φόρεμα σε γήινη απόχρωση και ελαφρύ μακιγιάζ, η Μπέλα Χαντίντ ποζάρει ενώ ισορροπεί πάνω στο άλογο, το οποίο δεν φαίνεται καν ολόκληρο στο εξώφυλλο.

Το αποτέλεσμα δυσαρέστησε τόσο τους φιλόζωους που αντίκρισαν τη φωτογραφία, ενώ δεν είναι λίγοι και όσοι το σχολίασαν ως ένα από τα πιο αντιαισθητικά εξώφυλλα του περιοδικού μόδας, κυρίως επειδή δεν φαίνεται ούτε η μουσούδα, ούτε τα πίσω πόδια του αλόγου.

hadid



Στη συνέντευξή της στο περιοδικό ωστόσο, η Χαντίντ τόνισε την αγάπη της για τα άλογα: «Η ευθύνη, η φροντίδα, η αγάπη και ο σεβασμός που έχω για τα άλογα πηγάζουν από το γεγονός ότι μεγάλωσα μαζί τους. Η σύνδεση με αυτά τα ζώα είναι ασύγκριτη με καμία ανθρώπινη σχέση. Μου έδωσαν εμπιστοσύνη, μου δίδαξαν αφοσίωση και με μεγάλωσαν, με αγάπησαν και μς φρόντισαν με τρόπους που οι άνθρωποι μερικές φορές δεν μπορούσαν να κάνουν».



Τόσο στην ανάρτηση από το προφίλ του περιοδικού, όσο και στα social media της Χαντίντ που ανέβασε backstage στιγμιότυπο με την ίδια πάνω στο άλογο, οι περισσότεροι σχολίασαν «το καημένο το άλογο, κατέβα από εκεί». Ορισμένοι, ωστόσο, έγραψαν πιο αγανακτισμένοι ότι «η Χαντίντ που υποτίθεται ότι αγαπάει τα ζώα, πατάει το άλογο». Δεν έλειψαν και τα πιο επιθετικά σχόλια, με ορισμένους να εκφράζουν την αγανάκτησή τους με το μοντέλο.

Δείτε μερικά από τα σχόλια
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης