Συγκινημένος ο Σταύρος Μαυρίδης: Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο, η πίστη στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου

Συγκινημένος ο Σταύρος Μαυρίδης: Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο, η πίστη στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου

«Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο» δήλωσε ο ηθοποιός

mauridis_143
Ο ηθοποιός, Σταύρος Μαυρίδης, μίλησε για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε πριν από κάποια χρόνια και τα οποία επιδείνωσαν την ψυχολογική του κατάσταση σε τέτοιον βαθμό, με αποτέλεσμα την εισαγωγή του σε ψυχιατρείο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην «Super Katerina», ο ηθοποιός αποκάλυψε τις περιπέτειες που πέρασε στη ζωή του και μιλώντας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αρχικά, ανέφερε: «Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czterzhc2gr5)
Κλείσιμο

Συγχρόνως, πρόσθεσε: «Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Η αγάπη του... Ο κόσμος με λατρεύει και από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι».

Για το πού τον οδήγησε η ζωή του μετά το ψυχιατρείο, ο Σταύρος Μαυρίδης εξομολογήθηκε: «Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν ουσιαστικά την περίοδο του κορωνοϊού και μετά τον κορωνοϊό, γιατί ούτε η εστίαση, στην οποία εργαζόμουν, λειτουργούσε».

Ενώ, τόνισε: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα».

Τέλος, ανέφερε ότι πλέον ζει στη Σαλαμίνα: «Η Σαλαμίνα είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα και εκεί θα ήθελα να "φύγω". Η Σαλαμίνα είναι το νησί των ονείρων μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Τουρκία: Σκότωσε τη σύζυγο με 16 μαχαιριές και την κόρη με 12 όταν προσπάθησε να τον σταματήσει

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας

Στα σκαριά η νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο τον Απρίλιο - Κρίσιμο ταξίδι στην Αίγυπτο την Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης