Τον τίτλο «Μις Κόσμος 2024» κέρδισε το μοντέλο Κριστίνα Πισκόβα, στον διαγωνισμό ομορφιάς που διεξάχθηκε φέτος στη Βομβάη της Ινδίας.
Η ξανθιά καλλονή με καταγωγή από την Τσεχία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 11 κοπέλες, που ήταν υποψήφιες για το στέμμα.
Αφού οι κοπέλες πέρασαν στον κλασικό γύρο ερωτήσεων, συζητώντας ποικίλα θέματα, η 23χρονη Πισκόβα, η οποία είναι επίσης, φοιτήτρια Νομικής, αναφέρθηκε στην άρση του στίγματος γύρω από την έμμηνο ρύση.
Η ίδια απάντησε ότι «το να είσαι γυναίκα είναι δώρο», ενώ τόνισε πως πρέπει το θέμα της έμμηνου ρύσης να πάψει να αποτελεί ταμπού για την κοινωνία.
Οι υπόλοιπες κοπέλες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό ήταν η Γιασμίνα Ζεϊτούν από το Λίβανο, η Λεσέγκο Τσόμπο από τη Μποτσουάνα και τέλος, η Ασέ Αμπράχαμς από την Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους