Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θέλησε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της, με αφορμή τη Γιορτή της Γυναίκας.
Η γνωστή Instagrammer αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία κρυοσυντήρης ωαρίων, πράγμα που σκεφτόταν εδώ και αρκετό καιρό και είχε αποκαλύψει στην εκπομπή «Πρωινό».
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό στο κοινό της πως ξεκίνησε τη διαδικασία.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε story, φαίνεται πως έκανε τον πρώτο της υπέρηχο.
Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και την αξιοποίησα με τον καλύτερο τρόπο! Ο πρώτος μου υπέρηχος για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου. Ξεκινάμε!».
Δείτε τη φωτογραφία:
Σε πρόσφατες δηλώσεις της στο «Πρωινό» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε αναφέρει: «Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας. Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας. Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.