Βίντεο: Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην συντροφό της

Βίντεο: Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έλεγε πως η Δανάη Μπάρκα δεν θα έκανε ποτέ κάτι με τον πρώην συντροφό της

Η παρουσιάστρια πίστευε πως οι φήμες που κυκλοφορούσαν ήταν φανταστικά σενάρια

MPARKA-KATKEN
Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει έρθει στην επιφάνεια η σχέση των δύο γυναικών.

Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα όχι μόνο είχαν φιλική σχέση, αλλά και η πρώτη σε πρόσφατες δηλώσεις της, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο».

Η φημολογία στα media ότι η Δανάη Μπάρκα δεν είναι μόνο φίλη με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό. Στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει μέσα από την εκπομπή της: «Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και τα παιδιά μια χαρά κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ή ο Φίλιππος. Φαντάζομαι. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxle50b7jgux)
Κλείσιμο

«Είσαι η βασίλισσά μου, η θεάρα μου» έλεγε η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα
Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα ακόμη βίντεο, στο οποίο οι άλλοτε φίλες, ανταλλάσσουν λόγια αγάπης, η μία προς την άλλη. «Βασίλισσά μου, να χαίρεσαι τη μανούλα σου» λέει η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα. Οι δυο τους γελούν. Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα της εύχεται «να χαίρεσαι τα παιδάκια σου» και η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» της είπε «δεν έχω παιδάκια, την μπουκίτσα σου εσύ (τον σκύλο της) και τη μανούλα σου μαζί, βασίλισσά μου, θεάρα μου».

Δείτε το βίντεο


Τα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
Στο Twitter ένας λογαριασμός δημοσίευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο κάποιες φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδο της Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό.

tweet_2
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czetey6o1qxd)

Οι φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, όταν τους είδαν ξανά σε μια άλλη έξοδό τους. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου κοινή έξοδο, καθώς πήγαν να απολαύσουν την Άννα Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο Νίκος Γεωργιάδης είχε δηλώσει σχετικά: «Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια».



Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα ο 69χρονος και η σύζυγός του για τη δολοφονία του γαμπρού τους - Δείτε φωτογραφίες

«Νίκο, τον Χρήστο μας» - Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια της 34χρονης Αθηνάς στο δυστύχημα στα Τέμπη

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης