Τομ Μπρέιντι: Πιστεύει ότι η σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή ζίου-ζίτσου ξεκίνησε πριν από χρόνια

Τομ Μπρέιντι: Πιστεύει ότι η σχέση της Ζιζέλ με τον προπονητή ζίου-ζίτσου ξεκίνησε πριν από χρόνια

«Αν θέλει να αφήσει τον κόσμο να πιστεύει ότι βγαίνει με τον Χοακίμ μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι, αλλά είναι μαζί περισσότερο καιρό και δεν το πάνε αργά» δήλωσε πηγή για τη Ζιζέλ

brady_-_gisele_252
Ο Τομ Μπρέιντι φέρεται να έχει αποδεχτεί ότι το ειδύλλιο της πρώην συζύγου του, Ζιζέλ Μπούντχεν, με τον Χοακίμ Βαλέντε ξεκίνησε «πριν από χρόνια».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρώην σταρ του NFL μαθαίνει να προσαρμόζεται στη νέα δυναμική που έχει πλέον η οικογένειά του, αφού το Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι το σούπερ μόντελ και ο προπονητής της στο ζίου-ζίτσου είναι ζευγάρι και είναι «βαθιά ερωτευμένοι».

«Ο Τομ βγαίνει ραντεβού και θέλει να ξεφύγει από τη σχέση του με τη Ζιζέλ και να γίνει μια σχέση όπου θα μπορούν να είναι συνκηδεμόνες», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο.
Κλείσιμο
Αν και μια πηγή είπε στο People ότι η Ζιζέλ και ο Βαλέντε δεν άρχισαν να βγαίνουν μέχρι τον Ιούνιο του 2023 - οκτώ μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Μπρέιντι - ο πρώην αθλητής των Tampa Bay Buccaneers φέρεται να μην πιστεύει το χρονοδιάγραμμά της.

«Αν θέλει να αφήσει τον κόσμο να πιστεύει ότι βγαίνει με τον Χοακίμ μόνο από τον Ιούνιο, ας είναι έτσι, αλλά είναι μαζί περισσότερο καιρό και δεν το πάνε αργά. Ο Τομ το έχει αποδεχτεί», δήλωσε η πηγή στη Daily Mail.

Η πηγή είπε επίσης στο μέσο ότι ο 46χρονος Μπρέιντι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Βαλέντε και θα προσπαθήσει να κρατήσει τα πράγματα φιλικά για χάρη των παιδιών του.

«Ο Τομ και ο Χοακίμ δεν είναι φίλοι - αλλά ο Χοακίμ είναι κοντά στα παιδιά του, οπότε ο Τομ πρέπει να βρει το καλό σε αυτόν και πιστεύει ότι είναι καλό παιδί», υποστήριξε η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Αν ο Χοακίμ γίνει ποτέ πατρική φιγούρα για τα παιδιά του, ο Τομ θα μπορέσει να προσαρμοστεί».

Το Page Six μετέφερε την είδηση την περασμένη εβδομάδα ότι το μοντέλο και ο Βαλέντε είναι ζευγάρι, όταν μια πηγή τους είδε να φιλιούνται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη γειτονιά τους στο Μαϊάμι.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιοι στηρίζουν Κασσελάκη και ποιοι Γεροβασίλη ενόψει των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ - Τα δύο στρατόπεδα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Πεδίο μάχης έγινε η Γεωπονική - Έκαψαν δύο λεωφορεία και πέταγαν πέτρες σε ΙΧ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης