Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή: Ήμασταν μια οικογένεια κάποτε, οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν

Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή: Ήμασταν μια οικογένεια κάποτε, οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν

«Εγώ σε θαυμάζω που βρήκες σήμερα το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ» είπε η Καίτη Γαρμπή συγκινημένη για την απώλεια της μητέρας της τραγουδίστριας

dimitriou-garbi_252
Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου η Άντζελα Δημητρίου παρευρέθηκε στο live του J2US, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Οι τέσσερις κριτές έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην τραγουδίστρια η οποία συνομίλησε συγκινημένη με την Καίτη Γαρμπή. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες συνδέονταν και μέσω οικογενειακών δεσμών, καθώς στο παρελθόν ο αδελφός της τραγουδίστριας υπήρξε παντρεμένος με την αδελφή της Καίτης Γαρμπή.

Αρχικά, η Καίτη Γαρμή ανέφερε: «Αγάπη μου, αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι το βάθος της καρδιάς μου γιατί το έχω περάσει κι εγώ και με χτυπάνε μέσα στην καρδιά τα λόγια σου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czdmmmh6okpd)

Στο οποίο, η Άντζελα Δημητρίου απάντησε: «Το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα, τα ξέρω όλα. Άλλωστε εγώ κι εσύ, η αδελφή σου και όλη σου η οικογένεια, ήμασταν μια οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν. Σημασία έχει ότι μέσα σου έχεις τη μάνα σου και θα την έχεις για πάντα. Όπου και να είσαι γιατί κι εσύ είσαι μάνα και καταλαβαίνεις πάρα πολύ καλά».

Στο τέλος, η Καίτη Γαρμπή πρόσθεσε συγκινημένη: «Εγώ σε θαυμάζω που βρήκες σήμερα το κουράγιο και ήρθες μέχρι εδώ. Πραγματικά είσαι αξιοθαύμαστη».

Συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου μετά τον θάνατο της μητέρας της στο «J2US» – Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στη σκηνή του J2US μόλις λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε κανονικά στο live μαζί με τον παρτενέρ της, Στέλιο Δρουμαλιά, με τον Νίκο Κοκλώνη και τους τέσσερις κριτές να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τι δύσκολες ώρες που περνά.

Κλείσιμο
Σε ένα σημείο, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε φανερά συγκινημένη: «Ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος πάντα. Ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Εγώ είχα χάσει τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι όμως εκεί που την έχω στείλει να είναι πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ τυχερή που όλα αυτά τα χρόνια είχα αυτή τη μάνα και μπορούσα και από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα, μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη… Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου και να είστε όλοι καλά. Το J2US συνεχίζεται, δεν θα φύγω, θα είμαι κοντά σας».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czdmjc4s8sbt)


Ειδήσεις σήμερα:

Φουλ του διχασμού στον ΣΥΡΙΖΑ: Φωνές και αψιμαχίες μετά την υποψηφιότητα Γεροβασίλη - Το υπονοούμενο Κασσελάκη

Καιρός - Μαρουσάκης: Ζώνη καταιγίδων θα σαρώσει τη χώρα

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα, δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης