Ανδρέας Μικρούτσικος για Άντζελα Δημητρίου: Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο;
«Εδώ, την έχουμε φανφάρα αυτήν την ιστορία, κεντρικό εξώφυλλο ενός περιοδικού και κεντρικό θέμα τόσων εκπομπών» ανέφερε ο παρουσιαστής σχετικά με τον τσακωμό της τραγουδίστριας με την κόρη της
«Όταν η σύγκρουση ανάμεσα σε μάνα ή πατέρα και γιο ή κόρη τεκταίνεται, δεν είναι θέμα κεντρικό μίας συνέντευξης…» είπε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyzlawv88yht)
Και συνέχισε: «Υπάρχει περίπτωση ένας γονιός να σκεφτεί ότι θα βγάλει στα περίπτερα και στα μανταλάκια τη σχέση του με το παιδί; Θα κάνει το ένα, θα κάνει το αλλο. Μωρέ και δικαστήριο αν πάει, θα πάει σιωπηλά. Εδώ, την έχουμε φανφάρα αυτήν την ιστορία, κεντρικό εξώφυλλο ενός περιοδικού και κεντρικό θέμα τόσων εκπομπών. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Όπως σωστά είπε και ο Νάσος συμπίπτει και με μια πρεμιέρα και όλοι ανέξοδα και αναίτια - σε εισαγωγικά γιατί υπάρχει πίκρα πίσω από αυτό - ασχολούμαστε με αυτήν την ιστορία, με το μαγαζί, την κόρη, τον γαμπρό και με την Άντζελα».
Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος φανερά εκνευρισμένος ανέφερε: «Θα τσακωθώ με τον γιο μου και θα το κάνω πρωτοσέλιδο; Το έκανες ποτέ εσύ Νάσο με τα παιδιά σου; Εσύ Γρηγόρη; Ο μέσος τηλεθεατής με τα παιδιά του μέσα από μια σύγκρουση κάποιων συμφερόντων να το βγάλει βούκινο; Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω, να προετοιμάσω το μαγαζί μου και να δώσω τόπο στην οργή ή να δώσωτροφή σε δικηγόρους να το λύσουν μεταξύ τους; Δεν λέω γιατί το κάνουμε εμείς, αλλά γιατί το κάνει η Άντζελα και τι κάνει η κόρη της».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.