Γιολάντα Μπαλαούρα για τον ρόλο της στο «Ναυάγιο»: Έχει μία συγκινητική αθωότητα και μου αρέσει πάρα πολύ
«Η Πολυξένη βλέπει τη θετική πλευρά όλων των ανθρώπων» πρόσθεσε η ηθοποιός
Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα έδωσε η Γιολάντα Μπαλαούρα που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA, «Το ναυάγιο».
Για τη συμμετοχή της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, είπε: «Το “ναυάγιο” είναι μία υπέροχη δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ, γιατί μέχρι τώρα στην τηλεόραση με έβλεπαν για κωμικές σειρές».
«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν μάθαμε ότι έγινε το ναυάγιο και δεν ήξερα αν έχει σωθεί το παιδί μου ή αν έχει πνίγει. Η πιο συγκινητική σκηνή μέχρι τώρα ήταν όταν έμαθα ότι η Λίνα ζει και έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο να δω ότι παιδί μου υπάρχει στη ζωή». Για τον ρόλο της Πολυξένης Γιαννακάκη, τον οποίο υποδύεται, σημείωσε: «Η Πολυξένη βλέπει τη θετική πλευρά όλων των ανθρώπων. Έχει μία συγκινητική αθωότητα και μου αρέσει πάρα πολύ».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cyr41wdkh2pt)
Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, της έχει συμβεί να πιστεύει κάτι για έναν άνθρωπο και ξαφνικά να τραβηχτεί η κουρτίνα και να δει ένα άλλο πρόσωπο. «Πληγώθηκα. Έκλαψα», αποκάλυψε.
Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη, ανέφερε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν τα “Λιονταράκια του κυρ-Ηλία” με τον Γιάννη Δαλιανίδη. Είπα στον Δαλιανίδη ότι θα γίνω ηθοποιός και μου είπε “θα πας στη σχολή αλλιώς θα σε κόψω από τη σειρά”».
Η Γιολάντα Μπαλαούρα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Περλιμπλίν και Μπελίσα» η οποία κάνει πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Πορεία.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.