Ο Τόνυ Δημητρίου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, όταν ήταν μόλις 8 χρονών.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι είπε αρχικά: «Είχα πάθει μηνιγγίτιδα κι ευτυχώς, ένας μάγκας γιατρός κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο. Στην αρχή έλεγαν για γρίπη».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy980uv883x5)
Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς είχε πάθει. «Όλα τα μωρά όταν γεννιούνται, έχουν ένα μαλακό σημείο, την πηγή. Εμένα αυτό δεν είχε κλείσει μεγαλώνοντας και μου δημιούργησε πρόβλημα στους μήνιγγες. Ο εγκέφαλος είναι ένα μαλακό πράγμα, που περιβάλλεται από το οστό, το κρανίο. Οι μήνιγγες είναι τα μαξιλαράκια του εγκεφάλου κι είναι γεμάτα υγρό. Εγώ έχανα υγρό από τους μήνιγγες μέσω της ρινιαίας οδού», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ανέφερε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο, για να λύσει το πρόβλημα.
«Ό,τι είναι μέσα μας είναι αποστειρωμένο. Με το που έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον κι υπάρχουν μικρόβια, αυτόματα μετά έρχεται η μηνιγγίτιδα. Ως παιδάκι δεν πολυκαταλάβαινα. Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο στο Λονδίνο και αφού μου το διόρθωσαν, μου πήραν μόσχευμα από το μπούτι και με έραψαν», εξήγησε κλείνοντας.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.