Λάκης Γαβαλάς: Δίνει στιλιστικές ιδέες για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τη λαϊκή αγορά
Δείτε το βίντεο με τον σχεδιαστή να προτείνει στον κόσμο συνδυασμούς outfits από τη λαϊκή αγορά του Παπάγου
Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό του MEGA, μερικές ιδέες για τα ρούχα που μπορεί ο κόσμος να επιλέξει να φορέσει, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.
Αυτή τη φορά όμως, δεν έδειξε τα ακριβά σύνολα με τα οποία εμφανίζεται από κάποιον οίκο μόδα ή μπουτίκ. Ο Λάκης Γαβαλάς πρότεινε στο τηλεοπτικό κοινό του «MEGA Καλημένα» πιο οικομομικές λύσεις, με ρούχα από τη λαϊκή αγορά του Παπάγου, παρέα με τη Νανά Παλαιτσάκη.
«Επιτέλους με ενώσατε πάλι με τη Νανά, σε αυτή τη φανταστική λαϊκή αγορά. Είμαστε στου Παπάγου και περνάμε τέλεια» είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς με χιουμοριστική διάθεση και στη συνέχεια έδειξε τα εσώρουχα, τα οποία «έχουν γίνει πλέον εξώρουχα και όλες βγαίνουν...», όπως είπε και συνέχισε να δείχνει στην κάμερα, τις προτάσεις του.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.