Η Ιωάννα Παππά ανέφερε τον λόγο που αποφάσισε με τον σύντροφό της, να μην βαφτίσουν τον γιο τους, αλλά να προχωρήσουν σε ονοματοδοσία.
Αρχικά, για τη μητρότητα είπε στο «Happy Day» ότι: «Έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αντοχές σου και το ποιος είσαι».
Για το όνομα του παιδιού της, εξήγησε: «Ήμασταν πολύ κοντά στη βάπτισή αλλά τελικά το αφήσαμε. Έγινε η ονοματοδοσία. Έχει το βασικό του όνομα, Αντώνης, έχει και ένα δεύτερο. Δεν είμαι κι εγώ πολύ καλή σε αυτά, να τα οργανώνω. Με τις βαφτίσεις δεν τα πάω καλά, είχα και μια κακή ανάμνηση από τη δική μου, κάτι θυμάμαι. Λέω τώρα δεν χρειάζεται να το ζήσει αυτό. Καταγράφονται από πολύ νωρίς συμβάντα στη μνήμη του».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.