Ιωάννα Παππά για την απώλεια της μητέρας της: Είναι δύσκολο, τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα το καταλαβαίνω περισσότερο

Ιωάννα Παππά για την απώλεια της μητέρας της: Είναι δύσκολο, τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα το καταλαβαίνω περισσότερο

«Εγώ είμαι πολύ τυχερή όμως γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση με την αδερφή μου» δήλωσε η ηθοποιός

ioanna_pappa
Για τον γιο της, την απώλεια της μητέρας της αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει ένα δεύτερο παιδί μίλησε η Ιωάννα Παππά στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα».

«Ο πρώτος "έρωτας" νομίζω ήρθε στο Δημοτικό. Δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα. Ήταν ένα αγόρι, ένας συμμαθητής μου και λέγαμε με την κολλητή μου ότι θα τον μοιραστούμε, μισό-μισό» είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx01xs67mh89)

Στη συνέχεια, για τον γιο της σχολίασε: «Ο γιος μου είναι πολύ κοινωνικός, δεν είναι καθόλου ντροπαλός. Αν πάμε κάπου για φαγητό και υπάρχει παιδάκι σε άλλο τραπέζι, θα καθίσουμε με την άλλη οικογένεια, όταν τελειώσουμε εμεί. Μου έκανε εντύπωση που πριν λίγες ημέρες, τον κοίμιζα και γύρισε και μου είπε, "το ξέρω ότι θέλεις τη μαμά σου, τη γιαγιά Αλέκα"… Και μετά με έπιασε με τα χεράκια του και με χάιδευε. Και όλοι μου είπαν: "Από τώρα, 4 χρονών;"».

Σχετικά με την απώλεια της μητέρας της δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν φεύγει η μάνα. Τώρα που είμαι κι εγώ μητέρα το καταλαβαίνω περισσότερο από όλες τις πλευρές. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι θα ήθελα να υπάρχει, να της μιλήσω. Εγώ είμαι πολύ τυχερή όμως γιατί έχω πάρα πολύ καλή σχέση με την αδερφή μου και δεν νιώθω αυτή τη μοναξιά που μπορεί να νιώσει ένας άνθρωπος μετά την απώλεια του γονέα».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Ιωάννα Παππά απάντησε: «Μου είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσω τα πράγματα. Το βλέπω ήδη με το ένα παιδί. Δεν θέλω να υπάρξει πίεση, γιατί δεν θα είναι καλό για κανέναν».

Επίσης, για τον άντρα της σημείωσε: «Με τον σύζυγό μου γνωριζόμαστε από πολύ παλιά. Γνωριζόμαστε από το 2004, ήμασταν φίλοι στην αρχή. Είναι κοινή μας απόφαση να μην παντρευτούμε. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης γιατί έμεινα έγκυος και δεν θέλαμε εκείνη τη στιγμή να κάνουμε γάμο. Δεν ήταν ζητούμενο κανενός να γίνει ένας γάμος. Αλλά δεν αποκλείεται να γίνει, αυτό είναι κάτι πολύ ανοιχτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έκτακτη ενίσχυση €350 εκατ. τον Δεκέμβριο σε χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους επιδόματος τέκνων, ΑμεΑ

Η viral αντίδραση του Μπλίνκεν τη στιγμή που ο Μπάιντεν αποκαλεί (ξανά) τον Σι Τζινπίνγκ «δικτάτορα»!

Βίντεο: Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, έφυγε από το πλατό - «Είσαι ανάγωγος, σταματώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης