Αντζελίνα Τζολί: Επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως «Maleficent» στην τρίτη ταινία

Αντζελίνα Τζολί: Επιβεβαίωσε ότι θα επαναλάβει τον ρόλο της ως «Maleficent» στην τρίτη ταινία

Οι δύο προηγούμενες ταινίες αποτέλεσαν μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες

jolie_-_maleficent
Η Αντζελίνα Τζολί θα επαναλάβει τον ρόλο του χαρακτήρα της στην ταινία «Maleficent 3», της Disney.

Η 48χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «WSJ. Magazine», αν και δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

Το τρίτο φιλμ έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το σίκουελ, «Maleficent: Mistress of Evil». Προς το παρόν δεν είναι σαφές ποιος θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της.
Στις προηγούμενες ταινίες «Maleficent» έχουν πρωταγωνιστήσει η Ελ Φάνινγκ ως Aurora, η θετή κόρη της Maleficent, καθώς και οι Μισέλ Φάιφερ, Χάρις Ντίκινσον, Εντ Σκριν, Τσούετελ Έτζιοφορ, Τζούνο Τεμπλ και άλλοι.
Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη η Τζολί άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θέλει να εγκαταλείψει οριστικά την υποκριτική, ενώ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εγκαταλείψει το «ανθυγιεινό» Λος Άντζελες και να «περάσει περισσότερο χρόνο» στην Καμπότζη.

Η «Maleficent» είναι η κακιά νεράιδα στο κλασικό animation του 1959 «Η Ωραία Κοιμωμένη», με την Τζολί να την υποδύεται αρχικά στην ταινία του 2014. Μόλις πέντε χρόνια μετά, η ηθοποιός την υποδύθηκε ξανά στην ταινία «Mistress Of Evil».

Η πρωτότυπη ταινία του 2014 απέφερε 758 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έφερε άλλη μια επιτυχημένη προσθήκη στη σειρά σκοτεινών παραμυθιών της Disney. Η συνέχεια της ταινίας συγκέντρωσε 491,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ: Τον κατακρεούργησαν τα σκυλιά φιλικής οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης