Ο Πάνος Σταθακόπουλος θυμήθηκε σε συνέντευξή του, τη μέρα που ο διαχειριστής της πολυκατοικίας του, χτυπούσε την πόρτα, ενώ ο ίδιος έκανε πρόβα τα ρούχα για μια επιθεώρηση, φορώντας ράσα και καλσόν.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και σχετικά με αυτό, είπε: «Πριν από μερικά χρόνια ήταν να παίξω σε μια επιθεώρηση και θα έκανα μια ηγουμένη, την οποία την είχε βαπτίσει ο Αμβρόσιος και την έλεγαν Αμβροσία. Έλα όμως που εγώ έκανα πρόβα μόνο το κείμενο γιατί βιαζόμασταν, δεν είχαμε πολύ χρόνο, και δεν είχα κάνει καθόλου πρόβα τα ρούχα. Τι θα φορέσω, πως θα ντυθώ, τι χρόνο θέλω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx0cpljg3oqp)
Συνέχισε την περιγραφή του, λέγοντας: «Μου έφεραν λοιπόν τα ρούχα μια μέρα πριν στο σπίτι. Και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να τα φοράω, μετρώντας χρόνο για να δω τι θέλω από χρόνο και πως θα τα βάλω και πως θα τα κάνω. Εκεί που έχω βάλει λοιπόν και τα καλσόν, γιατί από μέσα φορούσα ένα διχτυωτό κόκκινο καλσόν μιας και ήταν επιθεώρηση, φοράω τα ράσα και κάτι γυαλιά και αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι.
Είναι ο διαχειριστής, ο οποίος με είχε δει που ανέβαινα στο σπίτι, κάτι ήθελε και ήξερε ότι είμαι μέσα. Να χτυπάει λοιπόν επίμονα το κουδούνι, "δεν μπορώ τώρα» να λέω εγώ και εκείνος να λέει "μα να σου πω, δυο λεπτά". Εγώ ήμουν ως καλόγρια και με πιάνει μια ταραχή και αρχίζω να σκέφτομαι… αν γίνει ένας σεισμός τώρα πως θα βγω έξω και πως θα το δικαιολογήσω».
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.