Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, το κίνημα του #metoo, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μίλησε αρχικά, για τα χρόνια του ως παιδί.
«Στην παιδική μου ηλικία, υπήρξα διάολος, ήμουν δύσκολος σε όλα όσα με καταπίεζαν. Δεν κατάφερα να τελειώσω το σχολείο, αλλά μου βγήκε σε καλό. Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον χώρο, μπλέκονται στα πόδια μας», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwsjikg3zcxd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όπως εγώ δεν μπορώ να γίνω παρουσιαστής, έτσι κι οι παίκτες ριάλιτι δεν μπορούν να γίνονται ξαφνικά ηθοποιοί. Δεν θα έπαιζα με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει το αντικείμενο, ενώ υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι ηθοποιοί».
Όσο για το κίνημα #metoo, δήλωσε: «Το #metoo μας έκανε καλό, αν και δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα όλες οι περιπτώσεις. Για άλλους κουκουλώθηκε και την πάτησαν τα εξιλαστήρια θύματα. Ξέραμε ότι κάποιος είναι περίεργος, αλλά δεν ξέραμε περισσότερα».
Τέλος, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Η συνεργασία μας ήταν επαγγελματική και σοβαρή. Αν έχει κάνει όλα αυτά που βγήκαν, να πληρώσει. Έχω σκοτωθεί σε συνεργασίες μου, επειδή δεν με πλήρωναν. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει είναι 3.000 ευρώ το επεισόδιο», κατέληξε.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.