Στο διάστημα που διαγωνιζόταν στο «MasterChef», αλλά και το bullying που υπέστη εκείνη την περίοδο στα social media αναφέρθηκε η Μάγκυ Ταμπακάκη.
Μιλώντας στο «Super Κατερίνα» η τηλεοπτική μαγείρισσα, είπε: «Αναλογιζόμενη τι πέρασα μετά το Masterchef, από μηνύματα, bullying, κακές συμπεριφορές, όλα αυτά, λέω ότι ευτυχώς είμαι δυνατή σαν άνθρωπος και τα αντιμετώπισα χωρίς να μου αφήσουν κουσούρια και χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η τηλεόραση και η έκθεση γενικότερα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw0f843kt5n5)
«Ασχολούνταν οι περισσότεροι με το θέμα του παιδιού. Θυμάμαι ότι μια γυναίκα μου είχε γράψει ότι θα ήταν καλύτερο να ήμουν στείρα, να μην είχα κάνει ποτέ παιδί, παρά να φτάσω στο σημείο να μπω στο MasterChef και να αφήσω το παιδί μου στον πατέρα του. Πάντα στεναχωριέσαι. Κάποιες φορές σου βγαίνει και σε θυμό όλο αυτό, απάνταγα κάποιες φορές γιατί δε μπορούσα να το κρατήσω άλλο μέσα μου. Άλλες φορές στεναχωριόμουν. Υπήρχε περίοδος που δε μπορούσα να κυκλοφορήσω. Υπήρχε μεγάλος φόβος τότε. Πάτησα βέβαια γερά στα πόδια μου γιατί ήμουν και μεγαλύτερη σε ηλικία…» συνέχισε η Μάγκυ Ταμπακάκη.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.