Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης είχε ο Γιώργος Νταλάρας και ερμήνευσαν, ανάμεσα σε άλλους, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γιάννης Διονυσίου, ο Γιάννης Κότσιρα και ο Δημήτρης Μπάσης.
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλήθος που απόλαυσε την αφιερωματική βραδιά του καταξιωμένου τραγουδιστή και συνθέτη.
Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη συναυλία, όπου μεταξύ άλλων πόζαρε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, γράφοντας στη λεζάντα: «Μεγάλη υπόθεση να ακουμπάς τη καρδιά του Γιώργου! (λίγο πριν βγει στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου). Μαγικη βραδιά, Αφιέρωμα στον αξέχαστο Γρήγορη Μπιθικώτση. Μια βραδιά του #Μελωδια… γεμάτη υπέροχα τραγούδια… με υπέροχες φωνές. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Μπράβο σας!!!».
Η νέα χρονιά ξεκίνησε με χαρά και ζεστή συντροφιά, καθώς η εθελοντική ομάδα της bwin συναντήθηκε με τους διαμένοντες της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φωτεινή» και μαζί έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Με τρεις δεκαετίες εμπειρίας, η Savills Greece επηρέασε καθοριστικά την εξέλιξη της αγοράς ακινητων, μετατρέποντάς τη σε ένα σύγχρονο επενδυτικό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών.