Famagusta: Η φωτογραφία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη στα γυρίσματα της σειράς
Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου
Τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα προβληθεί στο MEGA, με τίτλο «Famagusta» ξεκίνησαν.
Ο Ανδρέας Γεωργίου μοιράστηκε με το κοινό του μία φωτογραφία από το σετ, μαζί με τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται μαζί με την ηθοποιό να διαβάζουν το σενάριο.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, έγραψε: «Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο Famagusta. Στον ρόλο της ηρωίδας Χαρίτα Μάντολες».
Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.
Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.
Κλείσιμο
Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μια διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς «Famagusta».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.