Συγκεκριμένα, ο νέος ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου σχολίασε και το ενδεχόμενο γάμου.
«Είμαστε 3,5 χρόνια με την Κατερίνα Μαούτσου, κλείνουμε τέσσερα χρόνια σε λίγο. Είναι από την πρώτη καραντίνα, από το '19. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν απορρίπτω τον γάμο και λέω τι είναι αυτά και δεν θέλω, αλλά αν αυτό είναι κάπως, αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση ναι γιατί να μη γίνει; Δεν θα αλλάξει και κάτι, νιώθω πως ο γάμος δεν είναι κάτι για εμένα, είναι κάτι για όλους τους υπόλοιπους, για αυτούς που θα έρθουν, θα χαρούν. Το εκτιμώ και θα πάρω και την αγάπη τους και τη χαρά τους αλλά εντάξει. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο. Οπότε πάμε λίγο να γεμίσουμε λίγο αυτό το πράγμα και άμα προκύψει μετά κάτι άλλο...» αποκάλυψε ο Κώστας Νικούλι.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvb0zjndpqht)
«Προσπαθώ, δεν είναι κάτι κεκτημένο αλλά κάτι που κερδίζεται μέρα με τη μέρα και χρόνο με τον χρόνο», σχολίασε σχετικά με τη συγκατοίκηση.
«Δεν κάνει παράπονα η Κατερίνα. Με βοηθάει που κάνουμε την ίδια δουλειά, έχουμε μια επικοινωνία και μιλάμε στην ίδια βάση. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες της, προσπαθούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον» εξομολογήθηκε, ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.