Κέιτ Μος: Θέλει η αδερφή της να σταματήσει να μιλάει για εκείνη σε συνεντεύξεις της

Κέιτ Μος: Θέλει η αδερφή της να σταματήσει να μιλάει για εκείνη σε συνεντεύξεις της

«Θα προτιμούσε απλά να μη σχετίζεται μαζί της» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της 

keit-moss
Η Κέιτ Μος φαίνεται πως δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη μικρή της αδερφή, Λότι.

Η 25χρονη ετεροθαλής αδερφή του τοπ μόντελ συχνά, σε συνεντεύξεις της μιλά για εκείνη και τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια, με την Κέιτ Μος να μην εγκρίνει τις δηλώσεις της.

Πρόσφατα, ανέφερε στο περιοδικό «Fabulous» πως ναι μεν, η αδερφή της τη βοήθησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, ωστόσο δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα κοντά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η Κέιτ Μος είναι πολύ ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της αδερφής της. «Η Κέιτ τα βρίσκει όλα αυτά πολύ ενοχλητικά. Θα προτιμούσε απλά να μη σχετίζεται μαζί της», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Κλείσιμο

Φαίνεται πως αυτό που ενόχλησε τη σταρ ήταν η δήλωση της Λότι Μος ότι δεν έχει καμία πικρία για το γεγονός ότι η αδερφή της δεν θέλει να έχει σχέσεις μαζί της, καθώς την παρουσίασε ως την «κακιά της υπόθεσης».

Συγκεκριμένα, η Λότι Μος είχε δηλώσει: «Η αδερφή μου προφανώς έχει παλέψει με τα δικά της θέματα. Της επιτρέπεται να το κάνει αυτό. Δεν χρειάζεται να θέλει να έχει σχέση μαζί μου. Όταν ήμουν νεότερη, δεν μπορούσα να το καταλάβω. Σκεφτόμουν "γιατί κάποιος στην οικογένειά μου δεν θέλει μια σχέση μαζί μου; Δεν το καταλαβαίνω". Αλλά τώρα έμαθα ότι η οικογένεια είναι περίπλοκη. Ακριβώς επειδή είναι ένα πραγματικά κορυφαίο μοντέλο, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι διαφορετικό για εμάς. Είναι οικογένεια. Απλώς δεν αντιλαμβανόμαστε πολλά πράγματα. Την αγαπώ. Είναι η αδερφή μου, αλλά δεν είμαστε κοντά. Είναι αυτό που είναι».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Καβάλα μεταφέρθηκαν τα 11 νεογνά από το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης - Βελτιωμένη εικόνα της φωτιάς στο Νέστο

«Πρωταρχικής σημασίας η επίλυση διμερών διαφορών με τις υποψήφιες για ένταξη χώρες», σχολιάζει ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος για το δείπνο στην Αθήνα


110.000 τετρ. χιλιόμετρα καλύπτει ο καπνός από τις πυρκαγιές το πρωί της Τρίτης - Δείτε εικόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης