Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνει διακοποπές στη Μύκονο και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού μαζί με την παρέα της.
Η ίδια μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας, 21 Αυγούστου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα γαλάζιο μπικίνι σε πισίνα όπου βρισκόταν και πόζαρε στον φακό.
«Σκέφτομαι τα πόσα να κλείσω αύριο;; Oι άνθρωποι είναι τελικά σαν το σταφύλι… Οι καλοί γίνονται κρασί.. Οι κακοί γίνονται ξύδι.. εεε;;;», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.
Επίσης, η τραγουδίστρια μοιράστηκε και ορισμένα βίντεο όπου φαίνεται να τραγουδάει καραόκε.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.