Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες»

«Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: "Μαμά, μας κρύβεις κάτι;"» δήλωσε

viki_xatzivasileiou
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το life coaching και το well-being παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ανυπόστατες φήμες που έχουν γραφτεί για την ίδια κατά καιρούς, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή κρυφή.

«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη βλακεία να στήνει κανείς την καριέρα του, δίνοντας κομμάτια από την προσωπική του ζωή. Εγώ πάντα πίστευα ότι μπορώ να χτίσω την καριέρα μου πατώντας στα δικά μου πόδια», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω την οικογένειά μου για να προβληθώ. Μια φορά μόνο μ’ έχουν τσακώσει με τα παιδιά μου σε ένα εμπορικό κέντρο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έστησα ποτέ κανένα θέμα και γενικά δεν είχα την ανάγκη να στήσω την καριέρα μου πάνω σε παπαρατσικές φωτογραφίες με την οικογένειά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότερες παρουσιάστριες γνωρίζουν ότι θα φωτογραφηθούν ακόμη και στον δρόμο ή σε μια κοσμική έξοδο. Θέλω να πω ότι εκείνες προβάλλουν την προσωπική τους ζωή. Αν δεν θέλεις να το κάνεις, μπορείς εύκολα να την προστατέψεις», σημείωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σχετικά με το αν υπήρξαν δημοσιεύματα που γράφτηκαν για την ίδια και την ενόχλησαν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε: «Ναι, είχαν γραφτεί κάτι ανοησίες και ανυπόστατα πράγματα, ότι πάσχω από κάτι ασθένειες και κάτι τέτοια. Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρηθεί που ήταν στο εξωτερικό και με ρωτούσαν τότε: "Μαμά, μας κρύβεις κάτι;". Μια φυλλάδα που έγραφε ό,τι να ‘ναι. Δεν είχε νόημα να ασχοληθώ παραπάνω. Κατά τ’ άλλα, ο Τύπος με έχει σεβαστεί απόλυτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Σε κώμα 29χρονη γυναίκα μετά τον κτηνώδη βιασμό της από 18χρονο που τη βασάνισε με σκουπόξυλο

Κορωνοϊός: «Eris» και Δεκαπενταύγουστος διπλασίασαν τις νοσηλείες - Οι εκτιμήσεις των ειδικών

Τουρκία: Σάλος για το μοντέλο που φωτογραφήθηκε με την κοιλιά έξω στο μεγαλύτερο τζαμί της Άγκυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης