Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αφρική ανάρτησε η Μαρία Μπακοδήμου, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους, τη συνταξιδιώτισσά της.
Αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη Ράντου, η οποία πήγε με την παρουσιάστρια ως τη Ζανζιβάρη στην Τανζανία. Οι δυο τους έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε η παρουσιάστρια με τους ακολούθους της στο Instagram.
Ποζάρουν αγκαλιασμένες, με μαγιό στην παραλία, αλλά και καθισμένες η μία δίπλα στην άλλη, πάνω σε μία ξύλινη κούνια. «Εξερευνήτριες» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Μαρία Μπακοδήμου.
Δείτε τις φωτογραφίες
Μια μέρα πριν, η παρουσιάστρια ανάρτησε κι άλλα στιγμιότυπα από την παραμονή της στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, έκανε μια βόλτα σε αγορά της περιοχής με διάφορα φρούτα.
Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την περιοχή, μαζί με ντόπιους. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, πόζαρε αγκαλιά με ένα μικρό παιδί, ενώ σε μία άλλη απαθανάτισε μια μητέρα με το μωρό της, αγκαλιά.
«Εγώ, είμαι ένα ακόμα πρόσωπο στο Ζανζιμπάρ. Αλλά η σερβιτόρα σερβίρει πάντα ένα κρυφό χαμόγελο... Billy Joel» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.