Η Μαριάντα Πιερίδη περνά το καλοκαίρι της στην Αθήνα, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν τις επιτρέπουν να αναχωρήσει με προορισμό κάποιο νησί.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» στην οποία συμμετέχει, μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τη Φελίσια Τσαλαπάτη στο Open.
Παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια πηγαίνει για μπάνιο στη θάλασσα. Πρόσφατα, εθεάθη σε παραλία της Βουλιαγμένης, να απολαμβάνει τον καφέ της.
Φορώντας ένα μπικίνι και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδα, η Μαριάντα Πιερίδη χαμογελά στον φωτογραφικό φακό, λίγο πριν βουτήξει στη θάλασσα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών