Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν μου αρέσει να ''πειράζομαι'', όμως τώρα για την τηλεόραση έκανα μπότοξ»

Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν μου αρέσει να ''πειράζομαι'', όμως τώρα για την τηλεόραση έκανα μπότοξ»

«Δεν έχω κάνει επέμβαση στο στήθος μου, όπως πιστεύουν αρκετοί» είπε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια

pieridi_mpotoks
Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, την πολυετή απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει με αφορμή το τηλεοπτικό μουσικό σόου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει, την περίοδο που πρωτογνώρισε μεγάλη επιτυχία.

«Θα είμαι ειλικρινής. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην καβαλάει το καλάμι. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστείς – αν σου έχει έρθει δύσκολα, σέβεσαι περισσότερο αυτό που κατάφερες. Η διαφορά είναι πολύ μικρή αλλά και πολύ εμφανής. Όταν η επιτυχία έρχεται σαν αλεξιπτωτιστής, εκεί φαίνεται η έπαρση. Αν την περίοδο εκείνη στενοχώρησα κάποιους, τους ζητάω και δημόσια «συγγνώμη», αλλά νομίζω πως είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να αποφύγει κανένας. Βέβαια, η ταπεινότητα και η επίγνωση του ποιος είσαι είναι κάτι τελείως διαφορετικό και αν το έχεις ως άνθρωπος σε βοηθάει πολύ για τη συνέχειά σου. Φυσικά παίζει ρόλο και ο κύκλος που έχεις γύρω σου σε όλες τις καταστάσεις» είπε μετά από σχετικό ερώτημα.

Όσο για το αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, η τραγουδίστρια είπε:

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω πάρει και κάποια κιλά. Σκεφτόμουν πως δεν εμφανίζομαι στην τηλεόραση, οπότε δεν είχα στο μυαλό μου να φαίνονται οι τέλειες γωνίες κ.λπ. Αυτή την περίοδο προσέχω λίγο παραπάνω τη διατροφή μου. Δεν με αγχώνει όμως καθόλου ο χρόνος που περνάει. Νιώθω με τον εαυτό μου καλύτερα από ποτέ, εσωτερικά και εξωτερικά. Θέλω να σου πω ότι τώρα για την τηλεόραση έκανα μπότοξ. Δεν μου αρέσει γενικά να "πειράζομαι"».

Τέλος, πρόσθεσε:

«Δεν έχω κάνει επίσης επέμβαση στο στήθος μου, όπως πιστεύουν αρκετοί. Θα σου πω ένα περιστατικό που μου συνέβη πάνω στη σκηνή πριν από χρόνια. Από κάτω μου ακριβώς καθόταν μια κυρία και λέει στον σύντροφό της: "Έχει βάλει στήθος αυτή". Το ακούω, εκνευρίζομαι, σταματάω το πρόγραμμα και της λέω: "Αγαπημένη μου, χαίρομαι που είσαι εδώ απόψε. Ελπίζω να περάσεις καλά. Αν θες να ασχοληθείς με αυτό, σου επιτρέπω να το ακουμπήσεις, αλλά μετά θα πεις στο μικρόφωνο σε όλο τον κόσμο αν ισχύει ή όχι". Σηκώθηκε, το έκανε και μετά γελάσαμε όλοι μαζί. Μου αρέσει να αστειεύομαι με αυτά τα πράγματα. Δεν είμαι κατά των αισθητικών επεμβάσεων, αν χρειαστεί στο μέλλον να κάνω κάτι, θα το κάνω».

Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ από τα «τιτιβίσματα» Πολάκη

Ο 36χρονος σκότωσε τον 45χρονο στην Ξάνθη επειδή τον θεώρησε «ρουφιάνο»

Survivor All Star: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και οι... πανηγυρισμοί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης