Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό μας», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις φήμες που υπήρχαν ότι ήταν σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.
«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; Γιατί ούτε εγώ κατάλαβα τι έχω κάνει. Σίγουρα αισθάνθηκαν κάποια απειλή και ο Νίκος είναι ο μόνος που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο γιατί πραγματικά είναι ο μόνο που ήρθε και μου το είπε Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω και με έβριζαν και από πίσω», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή για την αποχώρησή της.
Και έπειτα πρόσθεσε: «Ο Μάριος πήρε το μπλε χρώμα που ήθελε και του άφησε και την Στέλλα που ήθελε. Είχαμε κάνει μια συμφωνία που δεν την τήρησε και μετά βγήκε και από πάνω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctt8e69st03t)
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που ισχυριζόντουσαν ότι έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή διευκρίνισε: «Για ποιο λόγο προσπαθούσαν και οι μέσα και οι έξω να βγάλουν ένα love story δεν το κατάλαβα. Δεν ήμουν σε τέτοια φάση, δεν με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Βγήκε κάποιο άλλος παίκτης εκτός από την Μελίνα να πει κάτι τέτοιο; Η Μελίνα μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια».
«Πότε πρόλαβα να ερωτευτώ; Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα κάτι στον Χανταμπάκη που να το είπε στον Βασάλο. Βγήκε ο Στέλιος να μου πει ότι του είπα κάτι; Δεν νομίζω. Τον Στέλιο τον αγαπώ και έχουμε τέλεια σχέση», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.
Στο τέλος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε και τη σχέση της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Η δεύτερη που μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία ήταν η Μαριαλένα. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί μπορεί να σε διαβάλει όπως θέλει. Δεν ξέρω τι έχει μαζί μου, δέκα κουβέντες δεν έχουμε αλλάξεις όλες και όλες, ίσως έχει πρόβλημα μαζί μου από τότε που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες και την κέρδιζα. Ο Σάκης πολλές φορές δεν ήθελε να ματσάρω την Μαριαλένα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.