Κωνσταντίνος Βασάλος: Έστειλε μήνυμα στη Ντούα Λίπα - «Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω»

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έστειλε μήνυμα στη Ντούα Λίπα - «Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω»

Ο personal trainer θέλησε να «δοκιμάσει την τύχη του» και να προσεγγίσει την τραγουδίστρια, παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν

konstantinos-vasalos__3_
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται στην Πάρο, μαζί με καλούς του φίλους και απολαμβάνει το καλοκαίρι του στο νησί.

Ως... επαγγελματίας influencer, όπως άλλωστε δηλώνει κι ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί στιγμές από το ταξίδι του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Κλείσιμο

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών. Ανάμεσά τους όμως, βρέθηκε κι ένα μήνυμα, το οποίο έστειλε σε μια γυναίκα.

Δεν πρόκειται όμως, για την οποιαδήποτε, αλλά για τη Ντούα Λίπα. Ο personal trainer θέλησε να «δοκιμάσει την τύχη του» και να προσεγγίσει την τραγουδίστρια, παρά τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν.

Στο μήνυμα, γράφει: «Γεια σου Ντούα. Είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω μια μέρα να σε συναντήσω».

Δείτε το μήνυμα:

Snapinsta_app_357462655_18293006017117700_1625986282900975334_n_1080__1_

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης