Η Φαίη Σκορδάαναφέρθηκε σε πρώην συνεργάτες της, σχολιάζοντας με την ομάδα της στην εκπομπή, τα τηλεοπτικά πρόσωπα.
Μιλώντας για πάνελ και ομάδες από άλλες εκπομπές, η παρουσιάστρια του «Πρωινό μας» εξέφρασε την άποψή της.
«Όλα τα χρόνια έχω ζήσει το ποιος θα κάτσει δίπλα στον κεντρικό παρουσιαστή. Μου έχει τύχει άνθρωπος, ο οποίος σε μία εκπομπή με μία συγκεκριμένη ομάδα που μπορεί να είχε τις καλύτερες των σχέσεων, να μην έχει αποδώσει τόσο και να πηγαίνει κάπου αλλού και να τον βλέπεις να ανθίζει», είπε χαρακτηριστικά.
«Ίσως να φταίει ότι απέκτησε μεγαλύτερη εμπειρία; Ίσως γιατί η χημεία ήταν διαφορετική; Και άνθρωποι που με εμένα είχαν ανθίσει κι εγώ ήμουν πιο καλή δίπλα τους, να έχουν πάει κάπου αλλού και είναι σαν να μην υπάρχουν πια», συμπλήρωσε.
Τέλος, σημείωσε: «Το θέμα της ομάδας και του πάνελ είναι αυτό. Η χημεία πολλές φορές και σε τι φάση ζωής συναντάς κάποιον. Είναι όλα σχετικά».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.