Λάκης Χαλκιάς για Στέλιο Καζαντζίδη: «Τον κοροϊδέψανε κάτι Έλληνες από τη Γερμανία και έχασε πολλά λεφτά»

Λάκης Χαλκιάς για Στέλιο Καζαντζίδη: «Τον κοροϊδέψανε κάτι Έλληνες από τη Γερμανία και έχασε πολλά λεφτά»

«Είχε το ούζο που εμπορευόταν, αλλά δυστυχώς όλο αυτό ήταν "φούσκα"» αναφέρει ο συνθέτης

lakis-halkias
Ο Λάκης Χαλκιάς έδωσε μια σπάνια συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Σωτηρία Μπέλλου και ο Στέλιος Καζαντζίδης.

Μιλώντας στην εφημερίδα «On Time», ο γνωστός συνθέτης μίλησε αρχικά, για τη Σωτηρία Μπέλλου. «Ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, αρκεί να μην την πείραζες, γιατί είχε τα δικά της "χούγια"», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ το κατάλαβα αμέσως και δεν ακούμπησα καθόλου την ευαισθησία της για τη σχέση της. Για αυτό και με λάτρεψε, γιατί τη σεβάστηκα. Η Σωτηρία ήταν πολύ προχωρημένη για την εποχή της, αλλά και ψυχούλα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Με τον Στέλιο Καζαντζίδη δεν ήταν μόνο η συνεργασία μας. Είμαι ο μόνος που ζει από αυτούς, με τους οποίους συνεργάστηκε. Το διαμέρισμα που αγόρασα αργότερα, είναι στην πολυκατοικία την οποία έχει φτιάξει ο άνθρωπος, ο οποίος κανόνιζε ό,τι είχε σχέση με τις οικονομικές συμφωνίες του Καζαντζίδη», εξήγησε.

«Για δύο χρόνια, ήμασταν αχώριστοι φίλοι με τον Καζαντζίδη, κάθε μέρα ήταν σπίτι μου. Δεν είχε αμάξι τον καιρό εκείνο, ο Στέλιος και τον έπαιρνα εγώ και πηγαίναμε στη Χαλκίδα και όπου αλλού ήθελε. Τότε, είχε και το ούζο που εμπορευόταν, αλλά δυστυχώς όλο αυτό ήταν "φούσκα", τον κοροϊδέψανε κάτι Έλληνες από τη Γερμανία και έχασε πολλά λεφτά», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Ζαμπέτα. «Ήταν φοβερός άνθρωπος, έξυπνος, φιλόσοφος της ζωής και κάναμε συζητήσεις για ώρες. Δουλέψαμε δύο φορές σε ένα μαγαζί και με αγαπούσε πολύ, γιατί ήμασταν Αιγαλιώτες», εξηγεί.

«Βρισκόμασταν και σε ένα οργανοποιείο στο Αιγάλεω, όπου έφτιαχναν μπουζούκια, λαούτα και άλλα όργανα και τα λέγαμε. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι ήταν καταπληκτικοί άνθρωποι, σπουδαίες προσωπικότητες. Όμως, δεν είχαν σταριλίκια και τέτοια πράγματα. Ούτε κατά διάνοια», πρόσθεσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

«Άσυλο» για τον Πριγκόζιν στη Λευκορωσία μετά την ανταρσία κατά του Πούτιν - Το παρασκήνιο της σύγκρουσης

Ανοίγουν οι κάλπες - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη σημερινή διαδικασία

Σαρλίζ Θερόν: Από την οικογενειακή φάρμα της Νότιας Αφρικής στην κορυφή του Χόλιγουντ

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης