Ο Λάκης Χαλκιάς έδωσε μια σπάνια συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως η Σωτηρία Μπέλλου και ο Στέλιος Καζαντζίδης.
Μιλώντας στην εφημερίδα «On Time», ο γνωστός συνθέτης μίλησε αρχικά, για τη Σωτηρία Μπέλλου. «Ήταν καταπληκτικός άνθρωπος, αρκεί να μην την πείραζες, γιατί είχε τα δικά της "χούγια"», είπε χαρακτηριστικά.
«Εγώ το κατάλαβα αμέσως και δεν ακούμπησα καθόλου την ευαισθησία της για τη σχέση της. Για αυτό και με λάτρεψε, γιατί τη σεβάστηκα. Η Σωτηρία ήταν πολύ προχωρημένη για την εποχή της, αλλά και ψυχούλα», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Με τον Στέλιο Καζαντζίδη δεν ήταν μόνο η συνεργασία μας. Είμαι ο μόνος που ζει από αυτούς, με τους οποίους συνεργάστηκε. Το διαμέρισμα που αγόρασα αργότερα, είναι στην πολυκατοικία την οποία έχει φτιάξει ο άνθρωπος, ο οποίος κανόνιζε ό,τι είχε σχέση με τις οικονομικές συμφωνίες του Καζαντζίδη», εξήγησε.
«Για δύο χρόνια, ήμασταν αχώριστοι φίλοι με τον Καζαντζίδη, κάθε μέρα ήταν σπίτι μου. Δεν είχε αμάξι τον καιρό εκείνο, ο Στέλιος και τον έπαιρνα εγώ και πηγαίναμε στη Χαλκίδα και όπου αλλού ήθελε. Τότε, είχε και το ούζο που εμπορευόταν, αλλά δυστυχώς όλο αυτό ήταν "φούσκα", τον κοροϊδέψανε κάτι Έλληνες από τη Γερμανία και έχασε πολλά λεφτά», συμπλήρωσε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Ζαμπέτα. «Ήταν φοβερός άνθρωπος, έξυπνος, φιλόσοφος της ζωής και κάναμε συζητήσεις για ώρες. Δουλέψαμε δύο φορές σε ένα μαγαζί και με αγαπούσε πολύ, γιατί ήμασταν Αιγαλιώτες», εξηγεί.
«Βρισκόμασταν και σε ένα οργανοποιείο στο Αιγάλεω, όπου έφτιαχναν μπουζούκια, λαούτα και άλλα όργανα και τα λέγαμε. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι ήταν καταπληκτικοί άνθρωποι, σπουδαίες προσωπικότητες. Όμως, δεν είχαν σταριλίκια και τέτοια πράγματα. Ούτε κατά διάνοια», πρόσθεσε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους