Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Love It» κι αναφέρθηκε στους άσχημους χαρακτηρισμούς που είχε πει για εκείνον ο τραγουδιστής.
«Ο Στέλιος Καζαντζίδης με έβριζε πάρα πολύ για τους δικούς του λόγους. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί, να σου πω την αλήθεια. Ζήτησα να σταματήσει να με βρίζει κι αυτό έγινε. Μέσα στο δικαστήριο όμως, με έβρισε χειρότερα. Όλα αυτά πέρασαν όμως», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdv4pkvo9dt)
«Βρήκαμε μετά μία συμβιβαστική λύση, με κάποιες συμβολαιογραφικές πράξεις. Μετά απο΄δύο χρόνια, που αρρώστησε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, αλλά όχι πολύ, γιατί συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να τελειώσουμε, να πούμε δυο λόγια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, αναφέρθηκε στην Χαρούλα Αλεξίου και την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι.
«Η απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι, μου φάνηκε γενναία, γιατί επέλεξε να μην εκτεθεί περισσότερο», τόνισε ο συνθέτης και αναφέρθηκε στην ηλικία του: «Αγχώνομαι να μη με ματιάσουν, όταν λένε πως δεν γερνάω. Προσέχω τη διατροφή μου. Η γυναίκα μου είναι “άρρωστη” με την ποιότητα των τροφών μας».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.