Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Love It» κι αναφέρθηκε στους άσχημους χαρακτηρισμούς που είχε πει για εκείνον ο τραγουδιστής.
«Ο Στέλιος Καζαντζίδης με έβριζε πάρα πολύ για τους δικούς του λόγους. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί, να σου πω την αλήθεια. Ζήτησα να σταματήσει να με βρίζει κι αυτό έγινε. Μέσα στο δικαστήριο όμως, με έβρισε χειρότερα. Όλα αυτά πέρασαν όμως», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckdv4pkvo9dt)
«Βρήκαμε μετά μία συμβιβαστική λύση, με κάποιες συμβολαιογραφικές πράξεις. Μετά απο΄δύο χρόνια, που αρρώστησε, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, αλλά όχι πολύ, γιατί συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να τελειώσουμε, να πούμε δυο λόγια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Τέλος, αναφέρθηκε στην Χαρούλα Αλεξίου και την απόφασή της να σταματήσει το τραγούδι.
«Η απόφαση της Χάρις Αλεξίου να σταματήσει το τραγούδι, μου φάνηκε γενναία, γιατί επέλεξε να μην εκτεθεί περισσότερο», τόνισε ο συνθέτης και αναφέρθηκε στην ηλικία του: «Αγχώνομαι να μη με ματιάσουν, όταν λένε πως δεν γερνάω. Προσέχω τη διατροφή μου. Η γυναίκα μου είναι “άρρωστη” με την ποιότητα των τροφών μας».
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη