Extraction 2: Γιατί απογοητεύτηκαν οι τηλεθεατές του Netflix μετά την παρακολούθηση της νέας ταινίας

Extraction 2: Γιατί απογοητεύτηκαν οι τηλεθεατές του Netflix μετά την παρακολούθηση της νέας ταινίας

Οι θεατές διαμαρτυρήθηκαν για ένα «ενοχλητικό» σημείο της ταινίας

extraction_2__1_
Οι τηλεθεατές του Netflix εξέφρασαν την απογοήτευσή τους μετά την κυκλοφορία της νέας ταινίας «Extraction 2» στις 16 Ιουνίου στην streaming υπηρεσία.
Η περιπέτεια αποτελεί το σίκουελ του «Extraction» που κυκλοφόρησε το 2020 και αποτέλεσε τεράστια επιτυχία.

Η πλοκή ακολουθεί τον μισθοφόρο Τάιλερ Ρέικς, τον οποίο υποδύεται ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος ξεκινά μια αποστολή για να σώσει μια γυναίκα και δύο παιδιά που είναι φυλακισμένα σε μια υπερσύγχρονη φυλακή.

Η ταινία, η οποία λαμβάνει καλύτερες κριτικές από την πρώτη ταινία, έχει εκτοξευθεί στην κορυφή των παγκόσμιων charts του Netflix μόλις δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία της - ωστόσο, υπάρχει μια απογοητευτική πτυχή της ταινίας για την οποία παραπονιούνται οι θεατές.
Κλείσιμο
Αφού παρακολούθησαν την ταινία, πολλοί αποκάλεσαν τον χαρακτήρα του Σάντρο (Άντρο Τζαπαρίτζε), του αιχμάλωτου έφηβου γιου, έναν από τους «πιο ενοχλητικούς» στην ιστορία του κινηματογράφου. Τόνισαν επίσης ότι με κάποιο περίεργο τρόπο απέφυγε να τραυματιστεί, παρά το γεγονός ότι όλοι γύρω του κατέληξαν τραυματισμένοι.
EXTRACTION 2 | Official Trailer | Netflix

«Το μόνο ενοχλητικό μέρος του "Extraction 2" ήταν ότι αυτός ο τύπος δεν έπαθε ούτε μια γρατζουνιά, ενώ η οικογένειά του είτε πυροβολήθηκε είτε ξυλοκοπήθηκε», έγραψε ένας θεατής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Μόλις τελείωσα το "Extraction 2" και ο Σάντρο είναι τόσο ενοχλητικός χαρακτήρας».

«Μισώ τα ηλίθια παιδιά στις ταινίες, ειδικά στις σοβαρές σκηνές, όπως αυτός ο Σάντρο στο "Extraction 2"», ανέφερε ένας ακόμη θαυμαστής, με έναν άλλο να δηλώνει: «Ακόμα αναρωτιέμαι γιατί μόνο ο ανόητος Σάντρο έμεινε σώος σε όλο το "Extraction 2"».

Ένας θεατής δήλωσε ότι φώναζε στην οθόνη επειδή ήταν τόσο απογοητευμένος από τον χαρακτήρα: «Ο Σάντρο στο "Extraction 2" με έκανε να φωνάξω σε κινηματογραφικό χαρακτήρα για πρώτη φορά μετά από καιρό».

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις

Ειδήσεις σήμερα

Το Λιμενικό διαψεύδει το BBC - «Το σκάφος διένυσε 30 ναυτικά μίλια από τον εντοπισμό μέχρι τη βύθισή του ανοιχτά της Πύλου»

Liberation: Νέα αύξηση μισθού θέλει η Φον ντερ Λάιεν σαν πρόεδρος της Κομισιόν - Δεν της φτάνουν... τα €31.250 το μήνα

«Ο γενετικός έλεγχος στη Τζωρτζίνα δεν έδειξε κάτι, ο λύκος δεν είναι κληρονομικός», κατέθεσε μάρτυρας στη δίκη Πισπιρίγκου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης