Stranger Things: Η Λίντα Χάμιλτον έρχεται στο Χόκινς για την πέμπτη σεζόν

Stranger Things: Η Λίντα Χάμιλτον έρχεται στο Χόκινς για την πέμπτη σεζόν

«Δεν ξέρω πώς να είμαι ταυτόχρονα φανατική θαυμάστρια και ηθοποιός» δήλωσε η ηθοποιός

linda_hamilton
Σε μια ανακοίνωση στο «Tudum: A Global Fan Event 2023» του Netflix, αποκαλύφθηκε ότι η Λίντα Χάμιλτον, γνωστή για τους ρόλους της στα «Terminator», «Children of the Corn» και «Chuck», θα συμμετάσχει στο καστ του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Stranger Things».
Οι θαυμαστές αναρωτιούνται ήδη για τον χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει στη διάσημη σειρά του Netflix και πώς θα αλληλεπιδράσει με τους ταραγμένους κατοίκους του Χόκινς. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: η Χάμιλτον είναι αφοσιωμένη θαυμάστρια της σειράς.

Κατά τη διάρκεια της βιντεοσκοπημένης ανακοίνωσής της στο «Tudum», η Χάμιλτον εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, αλλά παραδέχτηκε επίσης: «Δεν ξέρω πώς να είμαι ταυτόχρονα fangirl και ηθοποιός. Θα το δουλέψω αυτό».
Κλείσιμο
Stranger Things 5 Casting Announcement | Netflix

Αν και δεν μπόρεσε να είναι παρούσα αυτοπροσώπως στο «Tudum» στη Βραζιλία, ο παλιός της φίλος και επικεφαλής δράσης του Netflix, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ήταν εκεί για να την παρουσιάσει. «Χαίρομαι που σε βλέπω, Άρνολντ. Ας πάμε σύντομα για δείπνο», είπε χαριτολογώντας. «Και σε όλους τους άλλους, θα τα πούμε στο Χόκινς…».

Η άφιξη της Χάμιλτον στο Χόκινς σηματοδοτεί την πρώτη είδηση για το κάστινγκ σχετικά με τους νέους σημαντικούς χαρακτήρες της 5ης σεζόν του «Stranger Things». Την ημέρα που έχει οριστεί ανεπίσημα ως «Ημέρα του Stranger Things», στις 6 Νοεμβρίου 2022, οι αδελφοί Ντάφερ, δηλαδή οι δημιουργοί της σειράς, αποκάλυψαν τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου της επερχόμενης σεζόν: «The Crawl».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

Το Λιμενικό διαψεύδει το BBC - «Το σκάφος διένυσε 30 ναυτικά μίλια από τον εντοπισμό μέχρι τη βύθισή του ανοιχτά της Πύλου»

Liberation: Νέα αύξηση μισθού θέλει η Φον ντερ Λάιεν σαν πρόεδρος της Κομισιόν - Δεν της φτάνουν... τα €31.250 το μήνα

«Ο γενετικός έλεγχος στη Τζωρτζίνα δεν έδειξε κάτι, ο λύκος δεν είναι κληρονομικός», κατέθεσε μάρτυρας στη δίκη Πισπιρίγκου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης