Tupac: Ο πατέρας του πιστεύει ότι για τον θάνατο του γιου του ευθύνεται... η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Tupac: Ο πατέρας του πιστεύει ότι για τον θάνατο του γιου του ευθύνεται... η κυβέρνηση των ΗΠΑ

27 χρόνια μετά τη δολοφονία του, υποστηρίζει πως ο «φονιάς» του γιου του δεν ήταν ο Ορλάντο Άντερσον, αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ - «Τον παρακολουθούσαν πράκτορες» αναφέρει

tupac-arthro
Ο θάνατος του Tupac Shakur τον Σεπτέμβριο του 1996 παραμένει μέχρι σήμερα, ένα άλυτο μυστήριο.

Ο Αμερικανός ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε στο Λας Βέγκας.

Ο χαμός του, σε συνδυασμό με εκείνον του ράπερ Biggie Smalls λίγους μήνες αργότερα, συζητιούνται μέχρι σήμερα, με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν.

Ο πατέρας του Tupac ωστόσο, 27 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του, υποστηρίζει ότι για αυτό ευθύνεται η Αμερικανική κυβέρνηση.

Κλείσιμο

Σε κανάλι που έχει φτιάξει στο YouTube, ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση ήθελε να «βγάλει από τη μέση» τον γιο του, καθώς αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί της.

Τη νύχτα της δολοφονίας του, ο Tupac μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της δισκογραφικής του, «Death Row Records» λέγεται πως ξυλοκόπησαν τον Ορλάντο Άντερσον, μέλος της αντίπαλης «συμμορίας» του Λας Βέγκας, σε έναν αγώνα πυγμαχίας, όπου αγωνιζόταν ο Μάικ Τάισον και ο Μπρους Σέλντον.

Ο λόγος πίσω από τον ξυλοδαρμό του Ορλάντο Άντερσον ήταν το γεγονός ότι φέρεται να έκλεψε ένα μενταγιόν «Death Row», για το οποίο ο Σεν Κομπς (δημιουργός της αντίπαλης εταιρείας της «Death Row», «Bad Boy Records») είχε πει πως θα έδινε 20.000 δολάρια. Μετά την επίθεση που δέχτηκε, ο Άντερσον άνοιξε πυρ εναντίον του οχήματος που επέβαιναν ο Tupac και ο Suge Knight, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον ράπερ.
GettyImages-1125955705

tupac-arthro_2
Μιλώντας στο κανάλι του στο YouTube, ο πατέρας του Tupac παραδέχεται πως η συμπεριφορά του γιου του δεν ήταν η κατάλληλη, όμως τον δικαιολογεί, γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει τον σεβασμό των ανθρώπων της Death Row και του Suge Knight.

Ωστόσο, υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, πως ο «φονιάς» του γιου του δεν ήταν ο Άντερσον, αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ενώ αναφέρει πως όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατό του, είναι ασαφή.

«Η κυβέρνηση του πρότεινε μια συμφωνία. Το βράδυ της δολοφονίας του, τον ακολουθούσαν πράκτορες, όπως τον ακολουθούσαν και στα Quad Studios. Αυτό είναι γνωστό γεγονός», σημείωσε.

2Pac - All Eyez On Me

Φωτογραφίες: Al Pereira / GETTY IMAGES / IDEAL IMAGE





Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται τριήμερο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Έτσι δρούσε το κύκλωμα στη Θεσσαλονίκη που εξαπατούσε εταιρείες με όφελος 2,5 εκατ. ευρώ

Από 20 έως 40 ετών οι 9 Αιγύπτιοι διακινητές - Βαρύτατες οι κατηγορίες για το ναυάγιο στην Πύλο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης