Στην Αθήνα έμειναν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπως «μαρτυρά» βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου. Το κλιπ παρουσίασε η εκπομπή «OPEN Weekend» και δείχνει το ζευγάρι να κάθεται σε ταβέρνα στο Καβούρι, τη στιγμή λίγο πριν παραγγείλουν για να φάνε.
Φορώντας τα μαγιό τους, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα και μετά κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο της ίδιας παραλίας, για να πάρουν το μεσημεριανό τους.
Καθισμένοι δίπλα δίπλα συζητούν, καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης καπνίζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο του.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η συγκεκριμένη στιγμή καταγράφηκε την περασμένη Δευτέρα.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.