Γωγώ Γαρυφάλλου για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Ήταν ο δεύτερος μπαμπάς μου»

Γωγώ Γαρυφάλλου για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Ήταν ο δεύτερος μπαμπάς μου»

«Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά» δήλωσε

gogo_-_floriniotis
Η Γωγώ Γαρυφάλλου, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, μίλησε στο Breakfast @ Star, και εξέφρασε τη στενοχώρια της για την απώλεια.

Η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε εμφανώς συγκινημένη: «Θυμάμαι τα πάντα. Είναι ο δεύτερος μπαμπάς μου, το έχω ξαναπεί. Είναι ο μόνος που με έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής και είχε την τάση να βοηθάει τα νέα παιδιά. Ποτέ δεν τα σαμπόταρε με τα μικρόφωνα, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Γνώρισα τον Γιάννη Φλωρινιώτη όταν έμεινε η κουμπάρα μου, η Αννούλα Φλωρινιώτη έμεινε έγκυος. Εμείς δεν ήμασταν από καλλιτεχνικό κύκλο και η μαμά μου του είπε να με πάρει ώστε να προστατευτώ. Του είπα ότι θα μείνω μέχρι να γεννήσει η Αννούλα και τότε μου είπε ότι είμαι σαν υιοθετημένη κόρη του».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct71tsd0ibw1)

«Η μεγαλύτερή μου ταραχή είναι ότι ο μπαμπάς μου τον λάτρευε τον Φλωρινιώτη. Λάτρευε τα τραγούδια του και είπα ότι του στέλνω τον κύριο Γιάννη για να του τα πει από κοντά, το έγραψα και στο Instagram. Δεν ξέρετε τι μηνύματα έλαβα μετά από αυτό», ανέφερε η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά του τραγουδιστή που τον κάνανε τόσο αγαπητό, σχολίασε: «Ο χαρακτήρας του, η καλοσύνη του, το χαμόγελό του, η απλότητα του. Νομίζω αυτά και μόνο αρκούν. Ήταν πραγματικός σταρ αλλά συμπεριφερόταν σαν μωράκι. Σαν παιδί ήθελε να ακούσει τον καλό λόγο. Έχω πολύ τακτική επικοινωνία με την Αννούλα που χαίρομαι τόσο πολύ που τα ξαναβρήκαμε. Δεν είχαμε παρεξηγηθεί, αλλά είχαμε λίγο σπάσει. Το είχε καημό να τα ξαναβρώ μαζί της».

«Πηγαίναμε στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα και μου έλεγε "Γωγούλα μου τώρα έγινα καλά, περίπου καλά, αλλά είμαι καλά". Είχε και το οξυγόνο του δίπλα. Του έλεγα "Είδες έχεις και τσαντάκι!". "Τώρα", μου έλεγε, "Θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, θα βγάλω και τραγούδι"», είπε στο τέλος η Γωγώ Γαρυφάλλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο μήνυμα της από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας

«Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν» λέει ο 22χρονος καρατέκα που έσωσε την 17χρονη στη Φρεαττύδα

Χόρχε Μέσι, ο πατέρας του Λιονέλ που καθορίζει εδώ και τρεις δεκαετίες την καριέρα του γιου του

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης