Χανταμπάκης για Χριστοπούλου: «Ήρθα για να σου πω ότι άμα θέλεις μπορείς να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά»

Χανταμπάκης για Χριστοπούλου: «Ήρθα για να σου πω ότι άμα θέλεις μπορείς να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά»

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, δεν θα με ηρεμήσει, ούτε θα με αγχώσει παραπάνω» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor

xantampakis-xristopoulou
Καλεσμένος ήταν σήμερα, Τετάρτη, ο Στέλιος Χανταμπάκης στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μίλησε για την εμπειρία του στον διαγωνισμό του Survivor All Star.

Σχετικά με το αν έχει δει τι λέει ο κόσμος για εκείνον ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε: «Είχα δει, πριν φύγω, τι έλεγαν οι εκπομπές και είδα και τώρα που γύρισα λίγο. Οπότε, έχω μια εικόνα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, δεν θα με ηρεμήσει, ούτε θα με αγχώσει παραπάνω, αγχώθηκα τότε. Απλά, όπου με καλούν, οφείλω να δω λίγο για να ξέρω και τη γνώμη του καθενός». 

Ο πρώην παίκτης του Survivor απευθύνθηκε στην Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Ήρθα για να σου πω ότι άμα θέλεις μπορείς να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά. Είχες πει ότι "θέλω να μπω στην τηλεόραση και να του βγάλω τα μάτια"».

Με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Για το 2017 το είπα. Και ότι δεν έχεις καμία σχέση τώρα. Κι εγώ σε ξέρω πριν το 2017, οπότε ξέρω πολύ καλά τι άνθρωπος είσαι και ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί».

«Ναι καλέ, για πλάκα το λέω, μην αγχώνεσαι», της απάντησε ο πρώην διαγωνιζόμενος του Survivor.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csifg6r4d1v5)
Κλείσιμο

Επίσης, ο Στέλιος Χανταμπάκης ευχαρίστησε την Έλενα Χριστοπούλου για κάτι που του είχε πει παλιά: «Κράτησα κάτι πριν μπω στο παιχνίδι που νομίζω ότι με βοήθησε πολύ. Είχε αναφερθεί κάτι για το ποιοι αντίπαλοι θα είναι και αν ζορίζομαι με κάποιους συγκεκριμένους. Έχεις πει ότι "ο μόνος αντίπαλος του Χανταμπάκη είναι ο εαυτός του". Προσπάθησα να καταλάβω πώς το εννοούσες και νομίζω ότι όντως ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας, γιατί εμείς αποφασίζουμε αν θα μας εκνευρίσει κάτι, αν θα μας κάνει χαρούμενους, αν θα μας ενοχλήσει, αν θα το αφήσουμε να περάσει. Οπότε, σε ευχαριστώ πολύ, το είχα πάντα στο μυαλό μου».

Τέλος, σε σχέση με το αν πέρασε τελικά καλά στο διαγωνιστικό ριάλιτι, ο Στέλιος Χανταμπάκης απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο επικίνδυνο και το χιούμορ και τι θα πεις στην τηλεόραση, ειδικά όταν υπάρχει καχυποψία και όλο αυτό με αγχώνει, γιατί ξέρω ότι όταν κάνω χιούμορ με τους δικούς μου ανθρώπους ξέρω ότι δεν θα με παρεξηγήσουν ακόμα και λάθος να κάνω. Γιατί ποτέ δεν θέλω να προσβάλλω κάποιον ή να ενοχλήσω, όμως άνθρωπος που κάνει χιούμορ ξέρει ότι δεν μπορεί να πετύχει πάντα, οπότε ήμουν λίγο μαζεμένος με ανθρώπους που δεν γνωρίζω».

Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης