Survivor All Star - Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκαλύπτει τον λόγο πίσω από την οικειοθελή αποχώρησή του

Survivor All Star - Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκαλύπτει τον λόγο πίσω από την οικειοθελή αποχώρησή του

«Δεν είμαι της στρατηγικής, είμαι αυθόρμητος κι αυτό πληρώνω πολλές φορές» είπε χαρακτηριστικά

survivor-all-star__58_
Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor All Star και σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που τον οδήγησε εκεί.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό μεσημεράκι» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν έχω δει τίποτα τώρα που γύρισα, είμαι λίγο στα χαμένα ακόμα».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, μετανιώνει για την παλαιότερη συμμετοχή του στο Survivor. «Μετά από 6 χρόνια που τα σκέφτομαι, τα έκανα όλα σαν τα μούτρα μου τότε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάποιοι πίστευαν ότι είναι μόνο η επιβίωση, δεν είναι μόνο αυτό», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csgw4umq3swx)

«Στο Nomads όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου, κέρδισα αγωνιστικά. Στο All Star... Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι "καλύτεροι", είναι και στο αγωνιστικό και στο ριάλιτι. Αυτοί που έμειναν περισσότερο από εμένα, ήταν καλύτεροι από εμένα. Δεν κοιτούσαν μόνο το αγωνιστικό», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα σχόλια του κοινού, ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα στο παιχνίδι κι είπα "ο κόσμος ας ξανακρίνει όπως θέλει". Ό,τι κι αν κάνεις ο κόσμος θα λέει "υποκρίνεται, είναι ηθοποιός". Τα σκεφτόμουν κι εγώ αυτά. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να γυρίσεις την εικόνα σου με συγκεκριμένο τρόπο, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csgwmmnan661)

Για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους πάίκτες, ανέφερε: «Όταν μπήκα, είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα επιτρέψω να δεθώ με τα παιδιά συναισθηματικά, γιατί μιλάμε για τηλεόραση. Σωματικά δεν ήμουν έτοιμος, αλλά μπήκα έτοιμος στο να μην επηρεαστώ αρνητικά αν κάποιος με "πολεμήσει". Είχα μιλήσει στα παιδιά και για το 2017 και ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρούν κακό άνθρωπο. Είπα θα πάω, να προσπαθήσω ξανά. Δεν μίλησα για το 2017, ούτε τότε, ούτε τώρα».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης εξήγησε και τον πραγματικό λόγο πίσω από την αποχώρησή του. Όπως είπε, ήταν ο ίδιος λόγος, για τον οποίο μπήκε, τα παιδιά του.

«Μία είναι η αλήθεια και δεν υπάρχει άλλη. Δεν είμαι της στρατηγικής. Είμαι αυθόρμητος κι αυτό πληρώνω πολλές φορές. Είχα δύο παιδιά κι είναι ένα έξτρα. Έχασα το Πάσχα. Είναι πιο σημαντικά τα λεφτά; Από το δίμηνο με έπνιγε όλο αυτό, με κρατούσε ότι ήθελα πολύ να μάθω πώς με βλέπει ο κόσμος. Με στήριξε αυτά τα 6 χρόνια. Από αυτά που διάβαζα, ένιωσα άβολα. Υπήρχε και το να δούμε αν με θέλει ο κόσμος στην υποψηφιότητά μου. Έφτασε η υποψηφιότητα κι ένιωθα ότι θα με στηρίξει η γυναίκα μου, οι φίλοι μου κι εγώ μετά από μια εβδομάδα θα σκάσω και θα αποχωρήσω. Εκεί είπα ότι είναι εγωιστικό να χρησιμοποιήσω τον κόσμο, να με στηρίξει και μετά, να φύγω. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csgwq7lm04e9)

Τέλος, ανέφερε πως η υποψηφιότητά του ήταν η αφορμή που χρειαζόταν. «Με το που ψηφίστηκα, ένιωσα πολύ όμορφα, γιατί λέω "υπάρχει πιθανότητα να φύγω". Όλο το βράδυ έλεγα "είμαι στο αεροπλάνο, είμαι με τα παιδιά μου, είμαι σπίτι μου". Δεν με πείραξε που ψηφίστηκα, δεν κυνηγούσα το παιχνίδι», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τύρναβος: Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων μετά την καταγγελία 22χρονης για ομαδικό βιασμό

Θεσσαλονίκη: Κάναμε γκράφιτι λένε οι κουκουλοφόροι μετά την καταδίωξη στις ταράτσες

Youth Pass: Επιταγή 150 ευρώ σε κάθε νέο που γίνεται 18 ετών - Πού θα χρησιμοποιείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης