Τζόνι Ντεπ: Η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού... σπάει τη σιωπή της για την Άμπερ Χερντ: «Eίναι φρικτή»

Τζόνι Ντεπ: Η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού... σπάει τη σιωπή της για την Άμπερ Χερντ: «Eίναι φρικτή»

«Το να βγει και να μιλήσει μέσα από την ψυχή του ήταν το μόνο που έπρεπε πραγματικά να κάνει» είπε η Λόρι Aν Άλισον για την απόφαση του σταρ να μιλήσει δημόσια για τη Χερντ

depp_alisson_arthro
Έναν χρόνο μετά την έναρξη της πολύκροτης δίκης μεταξύ των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Λόρι Aν Άλισονέδωσε μια σπάνια συνέντευξη και αναφέρθηκε σε αυτόν, αλλά και τη δικαστική διαμάχη.

Η Άλισον και ο Ντεπ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1983, όταν εκείνος ήταν μόλις 20 ετών και εκείνη 25. Ωστόσο, ο έγγαμος βίος δεν κράτησε για πολύ και δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.

Η 65χρονη σήμερα, make up artist εξήγησε πως ο γάμος τους δεν έγινε ποτέ γνωστός, καθώς σεβάστηκε την επιθυμία του σταρ για... ιδιωτικότητα.

Οι σχέσεις τους μέχρι σήμερα, είναι πολύ καλές, ενώ στη συνέντευξή της, η Λόρι αποκάλυψε πως το να βλέπει τον πρώην αγαπημένο της στο δικαστήριο, «της ράγισε την καρδιά». Ανέφερε επίσης, πως είχε φοβηθεί πολύ για την εξέλιξη της δίκης, καθώς πίστευε ότι ο Τζόνι Ντεπ μπορεί και να έχανε.



Μιλώντας στο Popcorned Planet, περιέγραψε αρχικά, την πρώτη της συνάντηση με την Άμπερ Χερντ. «Την είχα ξανασυναντήσει, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του και μου φαινόταν πολύ ωραία και ήταν πανέμορφη. Τι να μην αγαπάς πάνω της;», είπε.

«Αλλά καθώς περνούσε η ώρα και άκουγα πράγματα για εκείνη, άλλαζα γνώμη. Eίναι φρικτή. Ο Τζόνι δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος όλη την ώρα. Δεν τον είδα πολύ, οπότε δεν μπορώ να πω πραγματικά τι συνέβη. Όσα ειπώθηκαν για εκείνον στο δικαστήριο, με επηρέασαν πάρα πολύ, γιατί ένιωθα άσχημα για εκείνον», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Αναφερόμενη στη σχέση τους στο παρελθόν και τον χαρακτήρα του ηθοποιού, δήλωσε: «Είναι πραγματικά γενναιόδωρος. Έχει τη μεγαλύτερη καρδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Τον αγαπώ αδιανόητα και μου φαίνομαι ανόητη, όταν σκέφτομαι αυτόν, το μέλλον του και το παρελθόν μας. Δεν θέλω τίποτα άλλο παρά το καλύτερο για εκείνον κι ελπίζω να νιώθει κι αυτός έτσι για μένα. Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για αυτόν; Μπορώ να πω άσχημα πράγματα για όλους, αλλά δεν υπάρχει λόγος. Κάνει κανονικά λάθη, όπως κάνουν κι όλοι οι άλλοι, αλλά και πάλι είναι γενναιόδωρος, ευγενικός και ανυπομονώ να ξαναβρεθώ σε ένα δωμάτιο μαζί του, γιατί μου αρέσει να του δίνω αγκαλιές».

Όπως είπε αργότερα, γνωρίζοντας τον Τζόνι Ντεπ όλα αυτά τα χρόνια, ξέρει ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός, που επιλέγει την ιδιωτικότητά του. Ήταν λοιπόν, πολύ σκληρό για εκείνον να εκτίθεται δημόσια στο δικαστήριο.

«Είναι πολύ κλειστός, γι' αυτό κι εγώ δεν δίνω συνεντεύξεις. Και νομίζω ότι το να βγει και να μιλήσει μέσα από την ψυχή του ήταν το μόνο που έπρεπε πραγματικά να κάνει. Νόμιζα ότι ή θα ήταν ένα επικό ναυάγιο ή θα πήγαινε πολύ καλά», σχολιάζει η Λόρι.



Αποκάλυψε μάλιστα, πως την περίοδο της δικαστικής διαμάχης του πρώην ζευγαριού, η ίδια είχε συχνή επικοινωνία με τον Ισαάκ Μπαρούχ, έναν στενό φίλο του ηθοποιού, ο οποίος είχε καταθέσει επίσης, υπέρ του στη δίκη και ρωτούσε συχνά για τον Ντεπ.

«Τηλεφώνησα πολλές φορές στον Ισαάκ, τον ρωτούσε τι συμβαίνει, αν ο Τζόνι είναι καλά. Με καθησύχαζε λέγοντάς μου "μην ανησυχείς, θα κερδίσουμε" και τότε, πάντα του έκλεινα το τηλέφωνο και τριγυρνούσα στο σπίτι μου κλαίγοντας. Φοβόμουν για αυτόν. Πίστευα πως όλο αυτό που του συνέβαινε μπορεί να τον σκότωνε. Ράγισε την καρδιά μου το ότι κάποιος του το έκανε αυτό», εξηγεί.

«Δεν είμαι άγγελος, έχω κι εγώ το μερίδιο ευθύνης μου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, αλλά πραγματικά, αν υπήρχαν κάποια... παράνομα πράγματα που θα μπορούσα να της κάνω, θα τα έκανα σίγουρα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Εν τέλει, η δικαστική διαμάχη είχε αίσιο τέλος για τον ηθοποιό, αφού δικαιώθηκε στο δικαστήριο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.



Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό - Χρέος μας η στήριξη απέναντι στην ακρίβεια

Εντοπίστηκε στο Κάβο Ντόρο το ναυάγιο του «Χρυσή Αυγή» – Η τραγική ιστορία του πλοίου

Η συγκλονιστική κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό από τον Κλέιμαν στο Κολωνάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης