Η Ελεονώρα Μελέτηθα γιορτάσει σε τρεις ημέρες τα γενέθλια της κόρης της, Αλεξάνδρας.
Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Θοδωρή Μαροσούλη, ανάρτησε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.
Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα στιγμιότυπο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο τράβηξε σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, τρεις ημέρες ακριβώς πριν γεννηθεί η κόρη της.
Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια. 3 μέρες πριν γίνω μαμά».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας