Survivor All Star: Ο «διπλός» τάκος και οι νέες αλλαγές σε ομάδες και κανόνες - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο «διπλός» τάκος και οι νέες αλλαγές σε ομάδες και κανόνες - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Ελευθερίας, οι μεταγραφές που έκαναν τη διαφορά, το ξέσπασμα του Τάκη και η μάχη για την 1η ασυλία της εβδομάδας

survivor_100423_xr
H 14η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων, νέους κανόνες για τις ασυλίες και την αποχώρηση, τους Μπλε να καταφέρνουν να κερδίσουν σε ασυλία μετά από δύο εβδομάδες  και στον τάκο να βγαίνουν με ισοψηφία οι Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Τάκης Καραγκούνιας. Σχετικά με τις αλλαγές στους κανονισμούς, την Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να δούμε δύο αγώνες ασυλίας και ένα παιχνίδι για έπαθλο φαγητού, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Μετά την Μεγάλη Εβδομάδα, θα γίνουν 3 αγώνες ασυλίας - 5 στο σύνολο - και ο παίκτης που θα αποχωρήσει δεν θα δώσει το παρών στο πάρτι ένωσης των ομάδων που θα ακολουθήσει.

Στο Κυριακάτικο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να διαχειριστούν την επόμενη ημέρα της αποχώρησης της Ελευθερίας Ελευθερίου από τον Άγιο Δομίνικο, η οποία πριν πάρει τη δάδα της και μπει στη βάρκα της επιστροφής ανακοίνωσε πως θέλει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Η επιλογή της 33χρονης Κύπριας τραγουδίστριας προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να την ευχαριστεί που τον θέλει νικητή.

«Η Ελευθερία φεύγοντας από το συμβούλιο, όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός ποιον θα ήθελε να δει νικητή, είπε εμένα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό. Ξέρει καλά πόσο πολύ αγαπάω αυτό το παιχνίδι, πόσες θυσίες έχω κάνει για αυτό το παιχνίδι και πόσο στην καρδιά μου το έχω. Αν το θέλει λοιπόν ο κόσμος, πρώτα ο Θεός, ελπίζω πως θα καταφέρω αυτό που έχω στο μυαλό μου» δήλωσε 36χρονος παίκτης της Μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsf3pijh0mp)


Κλείσιμο
Όμως υπήρχαν και παίκτες που ξαφνιάστηκαν από την επιλογή της Ελευθερίας, όπως ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Εγώ ξαφνιάστηκα λίγο με την απάντηση της. Δεν περίμενα να πει και κάποιος συγκεκριμένα αλλά σε καμία περίπτωση τον Μάριο. Ήταν κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο για τον λόγο ότι λέει πως με τον Μάριο είχαν μια υποτυπώδη σχέση έξω πριν μπουν στο παιχνίδι. Την πούλησε με όλο αυτό το σκηνικό που έγινε με την Καρολίνα, μετά ο Μάριος άδειασε εδώ μέσα την Καρολίνα γιατί δεν την υπερασπίστηκε σε κάτι, ταυτόχρονα ο Μάριος άδειασε και τον φίλο του τον Μπο που είχαν μια επικοινωνία και ήταν μαζί το 2017 στο παιχνίδι. Όπως ταξιδεύαμε και ερχόμασταν εδώ στο παιχνίδι, η Ελευθερίου μού έλεγε «α, τι μου έκανε ο άτιμος» και «με έκανε ρεζίλι» και αυτά. Πως τα έχουν βρει τώρα αυτοί οι δύο, αυτό όλο το πράγμα, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έχει πάει το πούλημα αέρα, πατέρα και η Ελευθερίου θέλει τον Μάριο νικητή… ηθελέστα και παθέστα», ανέφερε ο 29χρονος παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsenk5zaepd)


Ικανοποιημένοι που παρέμειναν στον Άγιο Δομίνικο ήταν τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας, που βρέθηκε για 7η φορά στον τάκο, όσο και η Ρία Κολοβού με τον Νίκο Μπάρτζη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsezzgvonb5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsf6qz31sz5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsf53sww2mp)


Η μεγάλη διαφορά δυναμικής που φάνηκε μετά την αλλαγή των ομάδων σε συνδιασμό και με τις αποβολές των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, ανάγκασε την παραγωγή να τις διαφοροποιήσει ξανά για να... γυρίσει ο τροχός και να βρεθούν και οι Μπλε λίγο στα πάνω τους, αφου μέσα σε δυο εβδομάδες ηττήθηκαν σε όλες τις ασυλίες και ειδικά την 13η εβδομάδα δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη ούτε στα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού.

Έτσι πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την 1η ασυλία αυτής της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αλλαγές στη σύνθεση, όσο και στους κανονισμούς. Αρχικά ο παρουσιαστής εξήγησε στους παίκτες πως λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που αφορούν τους υποψήφιους και την αποχώρηση. Την Μεγάλη Εβδομάδα λοιπόν αναμένεται να δούμε δύο αγώνες ασυλίας και ένα παιχνίδι για έπαθλο φαγητού, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Μετά την Μεγάλη Εβδομάδα, θα συμβεί το ίδιο και έτσι σε δύο εβδομάδες θα έχουμε 5 υποψήφιους για αποχώρηση.

«Θα ήθελα την προσοχή σας γιατί έχω να κάνω μερικές σημαντικές ανακοινώσεις. Λόγω των ημερών, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε τρία επεισόδια του Survivor. Πως θα χωριστούν αυτά: θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας και έναν αγώνα επάθλου φαγητού. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση παίκτη. Ασυλίες θα παίξουμε κανονικά, θα έχουμε δύο και κάθε αγώνας ασυλίας έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Άρα στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε δύο άτομα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Ακόμη και αν χάσετε δύο ασυλίες την ίδια εβδομάδα πάλι θα έχουμε μονή υποψηφιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα στους τρεις αγώνες ασυλίας που θα έχουμε άρα θα έχουμε σύνολο πέντε υποψήφιους σε 2 εβδομάδες. Από αυτή την πεντάδα υποψηφίων ανεξαρτήτως άνδρα ή γυναίκας, θα έχουμε μια αποχώρηση σε 2 εβδομάδες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsfw1mzb14x)


Στη συνέχεια τους ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να δυναμώσει η ομάδα των Μπλε και τους ενημέρωσε πως ο Ηλίας Μπόγδανος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, θα πρέπει να αλλάξουν ομάδα προκειμένου να ενισχυθούν οι Μπλε τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κομμάτι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsg1ckqqish)


«Νόμιζα πως θα χωριστούν πάλι οι ομάδες και αυτή την φορά δεν θα είναι φάρσα αλλά αλήθεια. Η καρδιά μου χτύπαγε τόσο δυνατά, νόμιζα ότι θα βγει απ’ έξω αλλά παράλληλα στεναχωριέμαι και για τον Ηλία και για την Σταυρούλα. Με κοψοχολιάσατε σήμερα, δεν μπορώ να πω» πρόδωσε, με χαμόγελο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απευθυνόμενη στον παρουσιαστή του Survivor All Star.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο Γιώργος Λιανός κάλεσε και την Μελίνα Μεταξά να αλλάξει ομάδα και να μεταφερθεί από την μπλε στην κόκκινη ομάδα, με την 36χρονη χορεύτρια να μην κρύβει την απογοήτευση της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsg8ft0ukfl)


Οι αλλαγές φάνηκαν και μέσα στον στίβο μάχης με τους Μπλε αυτή το φορά να μετατρέπουν τους υγιεινούς περιπάτους των Κόκκινων σε ντέρμπι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsh0kolpnep)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crshehraekf5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crshv4g4et6x)


Μάλιστα οι Μπλε όχι μόνο κατάφεραν να προηγηθούν με 7-4, αλλά έφτασαν και πρώτοι στο ματς πόιντ κάνοντας το 9-5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsiji2jh1lt)


Οι Κόκκινοι κατάφεραν να πλησιάσουν στο 9-8, όμως ο Νίκος Μπάρτζης νίκησε τον Γιώργο Κόρομι και χάρισε μετά από καιρό το πρώτο 10αρι στην ομάδα του (10-8) και συνάμα την πρώτη ασυλία στους Μπλε.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsikp1n84tl)


Παράλληλα η ασυλία είχε και έπαθλο φαγητού και έτσι οι Μπλε γέμισαν και τα στομάχια τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsitl7f8izd)


Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά στο συμβούλιο με θεατές αυτή τη φορά τους Μπλε. Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε στους παίκτες πως τις δυο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν να υπάρξουν 5 αγωνίσματα ασυλίας και ένας που θα αποχωρήσει, ο οποίος θα χάσει και το πάρτι ένωσης των ομάδων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsj3db2664p)


Μάλιστα ζήτησε από τους παίκτες να ξεκινήσουν από τώρα να ψάχνουν ποιο τραγούδι θα πουν στο πάρτι προτείνοντας στον Μάριο Πρίαμο να πει το «Afrodisiac» της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsj986e02oh)


Η ηρεμία στους Κόκκινους διαταράχθηκε μετά από αρκετό καιρό όταν στον τάκο βγήκαν με ισοψηφία (5-5) οι Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Καραγκούνιας, καθώς ο 50χρονος μισθοφόρος έγινε έξαλλος με τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν, κάνοντας την Μαριαλένα να βάλει τα κλάματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsjpqpsq6u9)


«Έχω ξενερώσει τελείως τη ζωή μου, ειλικρινά! Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι και θα αποφασίσει. Εγώ εδώ πέρα τα δίνω όλα, στην ηλικία που είμαι, έχω δείξει ποιος είμαι. Την τελευταία εβδομάδα έχω κάνει αρκετές νίκες. Δηλαδή χάνω τα λόγια! Ο Παναγιώτης δεν έχει κάνει νίκες, είναι πολύ χαμηλότερα από μένα και ψηφίστηκα βάση της φιλίας που έχει η Μαριαλένα με τον Παναγιώτη και κάποια άλλα άτομα. Αυτή είναι η γνώμη μου και η εκτίμηση μου» δήλωσε σε έξαλλη κατάσταση ο Τάκης Καραγκούνιας προς τους συμπαίκτες του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsjur0ji1q9)


«Νιώθω ξενερωμένος και φανερά, φοβερά αδικημένος γιατί τα έχω δώσει όλα για αυτή την ομάδα. Κάνουν όλοι χαβαλέ μαζί μου, δεν μιλάω, γελάω, αν πάω να πω κάτι μού λένε να μη μιλάω… Τώρα αν έχω ξενερώσει κάποιον με την φάτσα μου, με τα γένια μου τα άσπρα, δεν ξέρω με τι και δεν με γουστάρει, καλά κάνει και με ψήφισε» ανέφερε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Θα το αποδείξω και αύριο πάλι στον αγώνα που θα μπω μέσα, θα φάω τα γόνατα μου για να κερδίσω όπως κάνω κάθε φορά. Νιώθω μια πικρία, μια απόρριψη στο πρόσωπο μου! Τι άλλο πρέπει να κάνω, ρε φίλε; Ο κόσμος εκεί έξω τα βλέπει! Τον κλόουν πρέπει να κάνω; Τι άλλο πρέπει να κάνω;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Τάκης Καραγκούνιας για να αποχωρήσει απρόσμενα από το συμβούλιο του νησιού φωνάζοντας «τι άλλο να κάνω; 50 χρονών… Τι άλλο να κάνω;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crsk1srwpfc9)




Ειδήσεις σήμερα:

H Τέιλορ Σουίφτ και ο Τζο Άλγουιν χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για θύματα» λέει ο δήμαρχος Μασσαλίας για την κατάρρευση της πολυκατοικίας

Σήμερα τα ψηφοδέλτια και οι πρώτοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης