Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελευθερία και αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελευθερία και αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή - Δείτε βίντεο

Ο απογοητευμένος Μαρτίκας, η ανησυχία της Στέλλας, ο «κλόουν», ο καυγάς για το «απόλαυσε το» και η μάχη για τα τσουρέκια

Collage_Maker-07-Apr-2023-01-40-AM-5308
Η 13η εβδομάδα στο Survivor All Star αποδείχθηκε «γρουσούζικη» και «καταστροφική» για τους Μπλε, αφού εκτός του ότι γνώρισαν τη συντριβή από τους Κόκκινους τόσο στις τρεις ασυλίες, όσο και στα έπαθλα επικοινωνίας, φαγητού αλλά και στα παιχνίδια της Καραϊβικής είχαν ακόμα μια απώλεια στο έμψυχο δυναμικό τους, με την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η αλλαγή στις συνθέσεις των ομάδων πριν από δυο εβδομάδες δυνάμωσαν τους Κόκκινους και αποδυνάμωσαν τους Μπλε οι οποίοι έχασαν και τους Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη επειδή παραβίασαν τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Αν και την προηγούμενη εβδομάδα οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν δυο έπαθλα πριν αποχαιρετήσουν την Ελένη Χαμπέρη, οι συνεχόμενες ήττες που έφερναν στον τάκο μόνο συμπαίκτες τους δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε αυτή την εβδομάδα με το ηθικό τους να βρίσκεται στα τάρταρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpvbvzt48rl)


Μετά την ήττα τους και στα παιχνίδια της Καραϊβικής, ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε την απογοήτευσή του με τις αποδόσεις της ομάδας και έριξε τα «βέλη» του ξανά στον τρόπο που διεξάγονται οι ψηφοφορίες στα συμβούλια του νησιού.

«Μέχρι και στο κουίζ δεν είμαστε ικανοί να κερδίσουμε. Χάνουμε μέχρι και εκεί. Δεν μου ήρθε η λέξη "ταχυδακτυλουργός", δεν ήξερε ο Μπάρτζης το Κολοσσαίο, δεν ήξερε τον Αμαζόνιο. Μας βλέπει ο κόσμος να πεινάμε, στα χειρότερά μας. Γιατί όμως; Δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας; Δεν ψηφίσαμε να αποχωρήσει; Δεν ψηφίσαμε τη Ρία; Ψηφίσαμε και τον Μπάρτζη. Ψηφίζουμε αγωνιστικά; Όχι, ας πεθάνουμε από την πείνα δεν τους νοιάζει. Η Στέλλα μέσα σε έναν μήνα 3 νίκες, γιατί δεν ψηφίστηκε; Η Ελευθερία είναι ένα άλλοθι εβδομαδιαίο».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpvd8ate6qp)


Για αυτή την εβδομάδα στον τάκο εκτός του Σπύρο Μαρτίκα (7η φορά) και της Ελευθερίας Ελευθερίου (4η φορά) βρέθηκαν και ο Νίκος Μπάρτζης με την Ρία Κολοβού, η οποία έχει βρεθεί στο στόχαστρο των συμπαικτών της το τελευταίο διάστημα, αφού την κατηγορούν για «μαγειρέματα» στις ψηφοφορίες.

Η Στέλλα Ανδρεάδου δεν θέλει να σκέφτεται ότι η συμπαίκτρια και φίλη της στο ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να φύγει. Το παιχνίδι το χάρηκα πιο πολύ από όταν σε γνώρισα» είπε στη συμπαίκτριά της

«Αν ξυπνήσω αύριο και η Ρία λείπει, δεν ξέρω πώς, δεν θέλω να το σκεφτώ. Θα είναι δύσκολα για μένα. Μάλλον θα τραβήξω ένα μοναχικό δρόμο, γιατί κάποια μέλη της ομάδας μου δεν θέλουν να βρίσκομαι στο παιχνίδι, το καταλαβαίνω από τα βλέμματά τους. Δεν θέλω να βρίσκομαι σε χώρο που είμαι ανεπιθύμητη. Οπότε σε περίπτωση που η Ρία φύγει ή θα κάνω παρέα με συγκεκριμένα άτομα ή θα είμαι μόνη μου, δεν με πειράζει καθόλου. Σίγουρα θα είναι δύσκολο για εμένα, ψυχολογικά τουλάχιστον».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpvyk1a4ixl)


Από την άλλη οι Κόκκινοι εξαιτίας των συνεχόμενων νικών τους έχουν ηρεμίσει αρκετά και... ψάχνονται για εντάσεις για να ξεκλέψουν κανένα πλάνο, αλλιώς δεν εξηγείται η αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια στον χαβαλέ του φίλου του Κωνσταντίνου Βασάλου, όταν ο 33χρονος γυμναστής αποκάλεσε «κλόουν» τον 50χρονο μισθοφόρο.

«Εντάξει ξεκίνησαν και έλεγαν σχετικά με κάποιες λέξεις που θα μπορούσαν να πουν κάποια παιδιά. Φτάσανε στον Μαρτίκα, που ήθελε να βρει μια λέξη, αλλά έλεγε κάτι άσχετα. Στη δεδομένη στιγμή αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος και προσπαθούσε να πει τα λόγια του Μαρτίκα και είπε κλόουν, ταχυδακτυλουργός, Καραγκούνιας. Τον Κωνσταντίνο τον ξέρουμε, κάνει αυτά τα τρολ. Εγώ είμαι σε μια ηλικία που δεν έχω μάθει να κάνω αυτό το πράγμα. Μου αρέσει, δε λέω, αλλά παρουσία άλλων μας βλέπει ο κόσμος, δεν θέλω κάποιος να με αποκαλεί έτσι. Ήταν άστοχο τελείως αυτό που έκανε. Κάποιες φορές είναι ακραίο το χιούμορ του και δεν μου αρέσει», είπε και συνέχισε:

«Καθόμουν μπροστά σε όλους για να πω κάτι. Απλά ίσως να σηκώθηκα έντονα. Σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είπα ούτε γεια. Δεν θα καθίσω σε μια συζήτηση που θα προσπαθούν κάποιοι να με χαρακτηρίζουν εμένα για να γελάνε μαζί. Δεν γελάει κανένας μαζί μου. Κάποιες κουβέντες δεν μου αρέσουν».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpvqw4ehcxd)


Οι Μπλε ήθελαν να κλείσουν την εβδομάδα με νίκη για να κάνουν το τραπέζι στον συμπαίκτη τους που θα αποχωρούσε, όμως πριν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού η Ελευθερία αρπάχτηκε με την Ρία για τα... μαγειρέματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpw370w8s3t)


Η Ρία, η Ελευθερία και η Μελίνα μπορεί να έφεραν νίκες στη μάχη των Μπλε, όμως οι Κόκκινες πήραν το ματς με 7-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpwc8em64t5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpwkxee2m2x)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpwp5dfvht5)


Στους άντρες για τους Μπλε νίκες έφεραν μόνο οι Μαρτίκας και Ασημακόπουλος, με τους Κόκκινους να κερδίζουν με 7-2 και να αφήνουν νηστικούς τους αντιπάλους τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpxkjzgfkdl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpxzee7fmah)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpxyidjxxnl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpy1w7x2cnd)


Την ώρα που οι Κόκκινοι σκεφτόντουσαν τα τσουρέκια και το ταχίνι που θα έτρωγαν, οι Μπλε... τρωγόντουσαν μεταξύ τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpyhcuhs441)


Ο Σπύρος Μαρτίκας χαρακτήρισε την εβδομάδα ως την πιο καταστροφική για τους Μπλε, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναζητούσε τι φταίει και έχει πέσει τέτοια γκαντεμιά στην ομάδα. Ο 30χρονος επιχειρηματίας τα είχε και με τον Γιώργο Κόρομι επειδή όταν έχασαν τους είπε «απόλαυσε το».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpykx23u8nt)


Η ατάκα του Κόρο ήταν και η αιτία για να ανέβει η ένταση στο συμβούλιο του νησιού, με τους Μπλε να επιτίθονται στην παίκτη της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpz96k4hbap)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpzg8q7md7d)


Όταν οι τόνοι έπεσαν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τους συνυποψήφιους της Σπύρο Μαρτίκα, Νίκο Μπάρτζη και Ρία Κολοβού που θα συνεχίσουν να πεινάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpzv6gv393d)


«Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για μένα κάπου εδώ τελειώνει και εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά όταν φύγαμε από την καλύβα. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κοινού» δήλωσε, μέσα σε όλα, η 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια κατά την αποχώρηση της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpzxswoquk9)


Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με εκείνον να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.
Ειδήσεις σήμερα:

Βορίδης: Τη Δευτέρα στη Βουλή πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για το κόμμα Κασιδιάρη

Σύγκρουση τρένων: Οι παραλείψεις και τα ανθρώπινα λάθη - Τι αποκαλύπτει η «αυτοψία» των συγγενών

Βενσάν Κασέλ: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της 26χρονης συζύγου του - «Φουντώνουν» οι φήμες ότι χώρισαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης