Ο Τζέρεμι Ρένερ αποκάλυψε ότι έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην οικογένειά του από το νοσοκομείο

Ο Τζέρεμι Ρένερ αποκάλυψε ότι έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην οικογένειά του από το νοσοκομείο

«Αν ήμουν εκεί μόνος μου, θα ήταν ένας φρικτός τρόπος να πεθάνω» ανέφερε ο ηθοποιός για το ατύχημα με το εκχιονιστικό

Jeremy-Renner
Ο Τζέρεμι Ρένερ σε απόσπασμα από συνέντευξη η οποία θα προβληθεί σήμερα, αποκαλύπτει ότι έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμα στην οικογένειά του, καθώς φοβόταν τον θάνατο μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό.

«Αν ήμουν εκεί μόνος μου, θα ήταν ένας φρικτός τρόπος να πεθάνω. Και σίγουρα θα πέθαινα. Σίγουρα», δήλωσε ευχαριστώντας τον ανιψιό του που του έσωσε τη ζωή.

Στην αμερικανική τηλεόραση θα προβληθεί η πρώτη συνέντευξη του κινηματογραφικού αστέρα Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό την Πρωτοχρονιά. Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Hawkeye σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της Marvel.

Στο αφιέρωμα, ο ίδιος μιλά για το περιστατικό και την περιπετειώδη διαδικασία ανάρρωσής του.

Δείτε το βίντεο
Jeremy Renner to open up in exclusive interview with Diane Sawyer l ABC News

Ο ίδιος παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, έπειτα από έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για το ιδιωτικό του μηχάνημα, το οποίο γλίστρισε στο χιόνι όταν το φρένο έκτακτης ανάγκης του δεν λειτούργησε. Τότε, ο άνδρας προσπάθησε να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του.

«Θα το έκανα ξανά», είπε ο Ρένερ στην εκπομπή, ερωτηθείς πώς θα λειτουργούσε σήμερα σε ένα παρόμοιο συμβάν. «Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Στη συνέντευξη φαίνεται να δακρύζει καθώς αναφέρεται στον αντίκτυπο του ατυχήματος στην οικογένειά του. «Επέλεξα να επιβιώσω», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι σκέφτηκε: «Δεν πρόκειται να σκοτωθώ. Αποκλείεται».
jeremy_renner_hospital_xr_2
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόνο του όταν τον καταπλάκωσε το μηχανήμα, ωστόσο όπως είπε «ήταν ξύπνιος κάθε στιγμή του ατυχήματος». Ο άνδρας υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων του – συμπεριλαμβανομένων 30 σπασμένων οστών.

«Έχω χάσει πολλή σάρκα και οστά, αλλά έχω ανεφοδιαστεί και γεμίσει με αγάπη - και τιτάνιο», αστειεύτηκε ο αστέρας του Χόλυγουντ.

Είπε στον Sawyer ότι θεωρεί τον εαυτό του «τυχερό άνθρωπο» όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη και ότι «επέλεξε να επιβιώσει», σκεπτόμενος ότι «δεν πρόκειται να με σκοτώσεις».

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», θυμάται ο ανιψιός του Ρένερ στο τρέιλερ του επερχόμενου αφιερώματος. «Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός» ανέφερε.

Η συνέντευξη «Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview - A Story of Terror, Survival and Triumph» θα προβληθεί στο ABC την Πέμπτη 6 Απριλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

«Αποκηρύσσουν» οι αδελφοί του τον αντεισαγγελέα Κανελλόπουλο – «Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις»

«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Εξορμήσεις Μητσοτάκη σε «δύσκολες» περιοχές

Νέα κακοκαιρία από σήμερα - Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για Μεγάλη Εβδομάδα, Ανάσταση και Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης