Survivor All Star - Εύη σε Βασάλο για Τάκη: «Να καλύπτουμε και να αγκαλιάζουμε μια υπερτοξική συμπεριφορά για ποιον λόγο;»

Survivor All Star - Εύη σε Βασάλο για Τάκη: «Να καλύπτουμε και να αγκαλιάζουμε μια υπερτοξική συμπεριφορά για ποιον λόγο;»

«Αυτό που με προβληματίζει πολύ τελευταία είναι ότι ο Τάκης έχει γαντζωθεί πάνω στον Κωνσταντίνο» αναφέρει 

survivor-all-star__8_
Ο Τάκης Καραγκούνιας και η συμπεριφορά του έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν διστάζουν πλέον να μιλήσουν ανοιχτά για όσα τους ενοχλούν τόσο στον ίδιο, όσο και στην κάμερα του Survivor All Star.

Η Εύη Σαλταφερίδου πήρε τον λόγο αυτή τη φορά, όμως δεν αναφέρθηκε μόνο στα λάθη του Τάκη Καραγκούνια, αλλά και σε αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η παίκτρια θεωρεί πως κάνοντας παρέα με τον Βασάλο, ο Τάκης δείχνει μια άλλη πλευρά του εαυτού του, η οποία δεν είναι αληθινή. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται ένας διαφορετικός άνθρωπος προς τα έξω κι έτσι, καλύπτεται η τοξική του συμπεριφορά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqhodnjwtxw1)

Κλείσιμο
Μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, η παίκτρια των Μαχητών δήλωσε: «Με τον Τάκη έχουμε μιλήσει, του έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για όλα αυτά που λέει και στην ομάδα μου τα έχω πει και πολλές φορές δυστυχώς, με έχει πιάσει, μου έχει μιλήσει για άλλους και μετά μπροστά τους έχει πει άλλα. Είναι μπερδεμένος ο λόγος του».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φιλία Βασάλου - Καραγκούνια: «Αυτό που με προβληματίζει πολύ τελευταία είναι ότι έχει γαντζωθεί πάνω στον Κωνσταντίνο, γιατί ξέρει ότι κάνει χιούμορ, κάνει τον χαβαλέ του και πουλάει. Ξέρει κιόλας πως δεν τον παίρνει και πολύ να του απαντήσει».

«Οπότε, ό,τι του πει ο Κωνσταντίνος, γελάει, το παίρνει χαλαρά, ενώ αν το ίδιο του το πει η Στέλλα ή η όποια Στέλλα στην ομάδα ή ο Ηλίας θα τσιτώσει, με αποτέλεσμα να καλύπτουμε και να αγκαλιάζουμε μια υπερτοξική συμπεριφορά και προσωπικότητα για ποιο λόγο; Για να γελάμε; Δεν γίνεται ούτε να καλύπτουμε, ούτε να γελάμε. Εφόσον είσαι αυτός ο χαρακτήρας, μην αλλάζεις για να γίνεις αρεστός. Δεν το καταλαβαίνω», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Αίτημα άρσης ασυλίας του Κύρτσου για χρέη €459.000 στο Δημόσιο

Πέθανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός

Η τραγωδία μόλις άρχισε στην Τουρκία - Οργή κατά Ερντογάν για τους «φιλικούς εργολάβους»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης