Με αφορμή την προδοσία του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιάννης Πουλόπουλος θυμήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα μία δική του παρόμοια εμπειρία.
Κατά τη διάρκεια του «Super Κατερίνα» και ύστερα από τα σχόλια του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τους παίκτες στο Survivor All Star, ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε μία προσωπική αποκάλυψη για τη στιγμή που έμαθε ότι τον έχει απατήσει σύντροφός του.
Πιο συγκεκριμένα, απαντά στον συνεργάτη του με έντονο ύφος:
«Άκουσέ με να σου πω γιατί μου ανεβάζεις την πίεση. Μια πληγωμένη γυναίκα δεν θα την υποτιμάει κανείς, αυτή η γυναίκα έχει απατηθεί ψυχικά. Σε παρακαλώ που θα υποστηρίξουμε και αυτούς που απατούν. Ντροπή της που αν τον έχει συγχωρέσει. Με απάτησαν μία φορά και όταν το έμαθα μετά από χρόνια πήγα στο μαγαζί και τα έκανα λαμπόγυαλο. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Έχω δει στον ύπνο μου ότι έχω απατήσει και ακόμα και εκεί είχα τύψεις».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.