Το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη

Το «Σπίτι με το MEGA» τιμά τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη

Σαν σήμερα, πριν 7 ακριβώς χρόνια, είχε συμβεί το δυστύχημα που έκοψε τόσο απρόσμενα το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη

Pantelis_Pantelidis
Ένα Σαββατόβραδο αφιερωμένο στον Λευτέρη Πανταζή και στον Χρήστο Δάντη έχει ετοιμάσει για απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA». Η Ρούλα Κορομηλά μαζί με τους σημαντικούς καλλιτέχνες υποδέχεται στο στούντιο και τον ταλαντούχο τραγουδιστή, Κωνσταντίνο Παντελίδη, τον αδερφό του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, σαν σήμερα, πριν 7 ακριβώς χρόνια, είχε συμβεί το δυστύχημα που έκοψε τόσο απρόσμενα το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη. Ήταν ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, όταν όλη η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα της τραγικής είδησης. Οι λαμπεροί προβολείς έσβησαν ξαφνικά, τη στιγμή που ο τραγουδιστής βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

Μπορεί ο αγαπημένος ερμηνευτής να μην είναι πια κοντά μας αλλά ζει στις καρδιές των θαυμαστών του που δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούν τα τραγούδια του. Μ’ αφορμή την επέτειο του θανάτου του, ο αδερφός του Κωνσταντίνος Παντελίδης θα τραγουδήσει στο «Σπίτι με το MEGA» αξέχαστες επιτυχίες του Παντελή. Στο άκουσμα των αγαπημένων στίχων τα μάτια των παρευρισκόμενων βουρκώνουν και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος.

Ενώ ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει με τα πιο θερμά λόγια για τη γνωριμία του και τη συνεργασία του με τον αείμνηστο τραγουδιστή. Στη βραδιά συμμετέχουν ακόμη η Αθηνά Πολίτη, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Λευτέρη Πανταζή και ο Θοδωρής Μεταξάς, ο οποίος τραγουδάει και στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και μας ταξιδεύει με τις ερμηνείες του.

Η παρέα είναι μεγάλη και εκλεκτή: η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, η δημοσιογράφος Ζωή Κρονάκη, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Γαβαλάς από την κωμική σειρά του ΜEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», ο πολίστας Μάριος Καπότσης και ο Κώστας Καζάκας από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».
Απόψε στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA» υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη κέφι αλλά και συγκίνηση!




Ειδήσεις σήμερα:

42χρονος Ρομά κατηγορείται ότι βίαζε την ανιψιά του και την απειλούσε για να παντρευτεί τον ξάδερφό της!


Κρατούσαν 15 γυναίκες φυλακισμένες σε ξενοδοχείο για να τις εκδίδουν - Τις έφερναν από τη Λατινική Αμερική

Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση για τους καλλιτέχνες στο Δημόσιο – Οι ειδικότητες και οι αμοιβές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης